2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版》

Habits and Success
①What decides our success? Our habits. Habits mean what we do every day. If we have healthy and positive habits, I'm sure that we can be successful some day. However, if we have strong negative habits, we will fail in the long term.
②Though our life won't be different with only one positive action, if we do the same action and behavior many times, it will influence (影响) our life. For example, you will not get a good grade if you work hard for only one day. But if you work hard every day for 3 years, you will see a great difference in your study. This rule is also true for health, work and so on.
③It's easy to develop positive habits. If you want to develop the habit of reading, read every day. We'll take up the habit by doing the action day after day.
④We can get rid of bad habits by stopping doing them. But it's a little difficult to give up bad habits because we get lots of fun from them. The best way to replace(代替) the bad habits is to develop some new good habits in our daily life. For example, if you want to stop smoking, you can eat an apple when you want to smoke.
⑤Everybody can change if we have courage and a strong will. Take an active part in changing our bad habits, and success is waiting for us.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)6. How does the writer start the passage?
A. By giving an example.
B. By asking a question.
C. By telling a story.
D. By explaining an opinion.
(
D
)7. What does the underlined word “negative” mean in Chinese?
A. 上进的 B. 活跃的
C. 勇敢的 D. 不良的
(
C
)8. What is the best way to replace our bad habits according to the writer?
A. Trying to forget the bad habits.
B. Keeping telling ourselves not to repeat the bad habits.
C. Developing some new good habits.
D. Taking an active part in working and studying.
(
B
)9. What is the structure of the passage?

A.
B.
C.
D.
(
D
)10. What can we learn from the passage?

A. Not everyone can change.
B. It is too difficult to get rid of bad habits.
C. We can succeed easily if we work hard for a short time.
D. Though we are successful now, we may fail if we don’t keep positive habits for a long time.
答案: 6. B 由第一段第一句可知,作者以一个问题引出本文。7. D 由第一段可知:如果我们拥有良好的习惯,我相信我们会成功;然而,如果我们拥有……的习惯,从长远看我们终会失败。由 however 转折可知,negative 与 positive 意义相反,故 negative 意为“不良的”。8. C 由第四段可知,戒掉坏习惯最好的方法就是培养新的好习惯。9. B 10. D 通读全文可知,即使我们现在成功了,但如果我们不能长期保持积极的习惯,我们也会失败。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭