2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版》

C
How to Create Luck in Everyday Life
You may find that good things happen to some people more often. We call that luck. Now, do you want to be one of these lucky people? Here are five top tips for creating your own luck.
Stay Positive
When we choose to see the bright side of things and focus on the good, we can solve the problems better and feel happier. Don't just feel sad when something bad happens. Try to find ways to make things better.
Feel Lucky About What You Have
Some people are lucky enough, but they don't know about that. Don't always think of things you are short of. Live a h______ life with what you have—your wonderful family, kind friends, the warm home and so on.
Try Something New
Luck doesn't just happen to us—it comes to us when we are open. Visiting new places, learning new skills and taking up a new hobby can bring you more chances to come across good luck.
Take Action Right Away
You can never create any luck by sitting there without doing anything. Take an active part in building your dreams. Reach your goals step by step.
Ask for Help If Necessary
Some people like our parents and teachers are always ready to help us out. If you need a hand, don't be afraid to let them know. You cannot just wait for someone to offer you help. Go and ask them to give a hand.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)11. What should we do if we meet any difficulties according to Paragraph 2?
A. We should feel lucky.
B. We should sleep well.
C. We should stay positive and look for ways.
D. We should forget the bad things.
(
B
)12. What is the proper word with the initial letter (首字母) “h” in the third paragraph?
A. Hard.
B. Happy.
C. Helpful.
D. Healthy.
(
A
)13. In which way can we come across good luck according to the passage?
A. Trying something new.
B. Staying at home and working hard.
C. Trying to deal with problems by ourselves.
D. Asking for help as soon as we meet difficulties.
(
D
)14. What can we know from the last paragraph?
A. Some people don't want to help others at all.
B. Asking for help is not a good way to grow up.
C. Someone will come to help us without our asking.
D. It is necessary for us to ask for help when we are in trouble.
(
C
)15. What is the writer's purpose in writing the passage?
A. To tell us we should try something new.
B. To encourage us to stay positive.
C. To teach us how to be lucky.
D. To tell us how lucky we are.
答案: 11. C 通读第二段可知,当我们遇到不好的事情时,我们不能只是悲伤,而应该看到事情好的一面,积极寻求方法使事情变得更好。
12. B 结合第三段上下文可知,此句句意为“把握你拥有的一切(很棒的家人、友善的朋友和温暖的家等)去过上幸福的生活”。故选B。
13. A 由第四段可知,尝试新事物和培养一个新的爱好可以让我们更幸运。
14. D 通读最后一段可知,我们应该在必要的时候积极寻求帮助。
15. C 结合文章中的每一个小标题和整体内容可知,文章旨在教大家如何在生活中创造好运。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭