2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第58页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
二、根据中文意思完成句子。
1. 在我看来,听音乐是一种很好的放松方式。
____ ____ ____
2. 网上购物有助于我心情愉快。
Shopping online can help me be
3. 当你学习有困难的时候,你应该和老师交流。
You should
4. 确保每天喝足够多的水。
____ ____ ____
5. 我昨天在重庆偶遇了我最喜欢的歌手。
I
1. 在我看来,听音乐是一种很好的放松方式。
____ ____ ____
In my opinion
, listening to music is a good way to relax.2. 网上购物有助于我心情愉快。
Shopping online can help me be
in a good mood
.3. 当你学习有困难的时候,你应该和老师交流。
You should
communicate with
your teacher when you have difficulty in studying.4. 确保每天喝足够多的水。
____ ____ ____
Make sure to
drink enough water every day.5. 我昨天在重庆偶遇了我最喜欢的歌手。
I
came across
my favorite singer in Chongqing yesterday.
答案:
1. In my opinion 2. in a good mood 3. communicate with 4. Make sure to 5. came across
三、完形填空。
从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中选出能填入空白处的最佳选项。
It is very important for us to keep healthy. In my 1, when we are in good health, we can do well in study and work. And if we don't have good health, 2 can we live a happy life?
Quite a lot of 3 ways can help us get good health if we follow them.
First, we need to have a healthy 4. Breakfast plays 5 important part in our daily life, so remember to have breakfast every day. Most of the junk food 6 delicious, but it is unhealthy. Try not to eat it. Fruit 7 vegetables are necessary for us. Food with less salt and 8 is also good for our health.
Second, keep 9 rooms tidy and clean. Open the windows often to let fresh air 10. It is good for health. And also we must always keep our bodies clean.
Third, we must have enough sleep and exercise. Early to bed and early to rise will make us energetic (精力充沛的) in the daytime. And we must do 11 often. Exercise can help 12 a strong body and protect us against many illnesses. Don't be 13. Lazy people can never be full of 14 or enjoy good health.
Last, 15 smoking and drinking.
If you follow the ways above, you will be healthy.
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中选出能填入空白处的最佳选项。
It is very important for us to keep healthy. In my 1, when we are in good health, we can do well in study and work. And if we don't have good health, 2 can we live a happy life?
Quite a lot of 3 ways can help us get good health if we follow them.
First, we need to have a healthy 4. Breakfast plays 5 important part in our daily life, so remember to have breakfast every day. Most of the junk food 6 delicious, but it is unhealthy. Try not to eat it. Fruit 7 vegetables are necessary for us. Food with less salt and 8 is also good for our health.
Second, keep 9 rooms tidy and clean. Open the windows often to let fresh air 10. It is good for health. And also we must always keep our bodies clean.
Third, we must have enough sleep and exercise. Early to bed and early to rise will make us energetic (精力充沛的) in the daytime. And we must do 11 often. Exercise can help 12 a strong body and protect us against many illnesses. Don't be 13. Lazy people can never be full of 14 or enjoy good health.
Last, 15 smoking and drinking.
If you follow the ways above, you will be healthy.
(
A
)1. A. opinion B. voice C. condition D. mood(
D
)2. A. why B. where C. when D. how(
B
)3. A. careful B. useful C. useless D. peaceful(
C
)4. A. drink B. mind C. diet D. food(
C
)5. A. a B. the C. an D. /(
D
)6. A. sells B. buys C. sounds D. tastes(
C
)7. A. but B. while C. and D. so(
B
)8. A. rice B. sugar C. water D. milk(
A
)9. A. our B. their C. his D. her(
B
)10. A. out B. in C. away D. into(
A
)11. A. sports B. reading C. homework D. shopping(
A
)12. A. build B. start C. communicate D. create(
C
)13. A. empty B. slim C. lazy D. happy(
A
)14. A. energy B. sleep C. rest D. exercise(
B
)15. A. make sure to B. stay away from C. come across D. take care of
答案:
1. A 句意为“在我看来,当我们身体好的时候,我们可以……”。in one's opinion 意为“在某人看来”。
2. D 句意为“如果我们身体不好的话,我们怎么能过上幸福的生活呢?”。
3. B 句意为“相当多有用的方法可以帮我们获得一个健康的身体”。
4. C 句意为“我们需要健康饮食”。diet 意为“饮食”。
5. C
6. D 句意为“绝大部分的垃圾食品都尝起来美味可口”。taste 意为“尝起来”。
7. C 由上下文句意可知,水果和蔬菜为并列关系,故选 and。
8. B 结合上下文和选项比较可知,此句句意为“少盐和少糖的食物对健康是有好处的”。sugar 意为“糖”。
9. A
10. B 句意为“经常开窗让新鲜空气进入房间”。“let ... in”意为“让……进来”。
11. A 由下一句可知,此句句意为“我们必须经常锻炼”。do sports 意为“锻炼”。
12. A 句意为“锻炼能使我们强身健体并且让我们远离疾病”。build a strong body 意为“强身健体”。
13. C 由下一句可知,此句句意为“不要懒惰”。lazy 意为“懒惰的”。
14. A 由上下文可知,“懒惰的人永远不会充满能量并享受真正的健康”。energy 意为“能量”。
15. B 根据上下文可知,此句句意为“远离烟酒”。stay away from 意为“远离”。
2. D 句意为“如果我们身体不好的话,我们怎么能过上幸福的生活呢?”。
3. B 句意为“相当多有用的方法可以帮我们获得一个健康的身体”。
4. C 句意为“我们需要健康饮食”。diet 意为“饮食”。
5. C
6. D 句意为“绝大部分的垃圾食品都尝起来美味可口”。taste 意为“尝起来”。
7. C 由上下文句意可知,水果和蔬菜为并列关系,故选 and。
8. B 结合上下文和选项比较可知,此句句意为“少盐和少糖的食物对健康是有好处的”。sugar 意为“糖”。
9. A
10. B 句意为“经常开窗让新鲜空气进入房间”。“let ... in”意为“让……进来”。
11. A 由下一句可知,此句句意为“我们必须经常锻炼”。do sports 意为“锻炼”。
12. A 句意为“锻炼能使我们强身健体并且让我们远离疾病”。build a strong body 意为“强身健体”。
13. C 由下一句可知,此句句意为“不要懒惰”。lazy 意为“懒惰的”。
14. A 由上下文可知,“懒惰的人永远不会充满能量并享受真正的健康”。energy 意为“能量”。
15. B 根据上下文可知,此句句意为“远离烟酒”。stay away from 意为“远离”。
查看更多完整答案,请扫码查看