2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第47页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
一、阅读理解
阅读下面四篇语言材料,然后按文后要求做题。
A
Chinese Calligraphy Classes
Are you interested in calligraphy? Do you want your kids to have amazing handwriting? Now a Chinese calligraphy training is coming to the Just For Kids art center. We will show your kids how to write correctly and how to write more beautifully. We will prepare all the materials, such as paper, brushes, ink and so on. So you just need to bring your kids here.
Cost: ¥100.00/kid
Place: Just For Kids art center, 5095 Huaihai Road
Ages: 8 - 10
Time: Saturdays, June 20th - July 20th, 10:00 a.m. - 11:00 a.m.
Do you want to give your kids a fun summer? Sign up (报名) before June 19th at Just For Kids.
Call us at 055 - 123388 ×× for more information.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Some paper.
B. A brush.
C. A bottle of ink.
D. Kids.
(
A. ¥100.00.
B. ¥200.00.
C. ¥300.00.
D. ¥400.00.
(
A. One week.
B. Two weeks.
C. One month.
D. Two months.
(
A. It's just for kids.
B. It will start on May 20th.
C. It is held twice every summer.
D. It will show you what Chinese calligraphy is.
(
A. Students.
B. Teachers.
C. Writers.
D. Parents.
阅读下面四篇语言材料,然后按文后要求做题。
A
Chinese Calligraphy Classes
Are you interested in calligraphy? Do you want your kids to have amazing handwriting? Now a Chinese calligraphy training is coming to the Just For Kids art center. We will show your kids how to write correctly and how to write more beautifully. We will prepare all the materials, such as paper, brushes, ink and so on. So you just need to bring your kids here.
Cost: ¥100.00/kid
Place: Just For Kids art center, 5095 Huaihai Road
Ages: 8 - 10
Time: Saturdays, June 20th - July 20th, 10:00 a.m. - 11:00 a.m.
Do you want to give your kids a fun summer? Sign up (报名) before June 19th at Just For Kids.
Call us at 055 - 123388 ×× for more information.
根据材料内容选择最佳答案。
(
D
)1. What should you bring to the art center when you go to the Chinese calligraphy classes?A. Some paper.
B. A brush.
C. A bottle of ink.
D. Kids.
(
B
)2. How much should Mr. Wang pay if he wants both his daughters to have the Chinese calligraphy classes?A. ¥100.00.
B. ¥200.00.
C. ¥300.00.
D. ¥400.00.
(
C
)3. How long will the Chinese calligraphy training last?A. One week.
B. Two weeks.
C. One month.
D. Two months.
(
A
)4. What can we know about the Chinese calligraphy classes?A. It's just for kids.
B. It will start on May 20th.
C. It is held twice every summer.
D. It will show you what Chinese calligraphy is.
(
D
)5. Who is the ad for?A. Students.
B. Teachers.
C. Writers.
D. Parents.
答案:
1. D 由表格中“We will prepare all the materials, such as paper, brushes, ink and so on. So you just need to bring your kids here.”可知,艺术中心准备了所有的材料,去上课只需要带上孩子。
2. B 由表格中“Cost: ¥100.00/kid”可知,学习费用是每个孩子100元,王先生有两个女儿,需200元。
3. C 由表格中“Time: Saturdays, June 20th-July 20th”可知,书法培训时间为6月20日到7月20日,有一个月的时间。
4. A 由该艺术中心的名字“Just For Kids”以及对学员年龄的要求“Ages: 8-10”可知,该书法课只针对孩子开设。
5. D 由表格中多次提到的your kids可知,该广告是针对父母写的。
1. D 由表格中“We will prepare all the materials, such as paper, brushes, ink and so on. So you just need to bring your kids here.”可知,艺术中心准备了所有的材料,去上课只需要带上孩子。
2. B 由表格中“Cost: ¥100.00/kid”可知,学习费用是每个孩子100元,王先生有两个女儿,需200元。
3. C 由表格中“Time: Saturdays, June 20th-July 20th”可知,书法培训时间为6月20日到7月20日,有一个月的时间。
4. A 由该艺术中心的名字“Just For Kids”以及对学员年龄的要求“Ages: 8-10”可知,该书法课只针对孩子开设。
5. D 由表格中多次提到的your kids可知,该广告是针对父母写的。
B
Kunqu opera is one of the oldest traditional Chinese operas, and it is also a treasure (财富) of traditional Chinese Han culture and art.
Wang Fang, a woman from Suzhou, puts all her heart into Kunqu opera. At a young age, she started to learn this traditional art form. Because of her sweet voice, the Suzhou Kunqu Opera Troupe (剧团) chose her when she was in middle school.
It's never an easy thing to learn this traditional art. Wang started to learn how to sing words, and how to make proper movements. She didn't mind how hot it was in summer or how cold it was in winter. “No matter (不论) how difficult it is, I always get up early to practice,” Wang said.
Wang said she wasn't sure at first whether (是否) she really liked Kunqu opera or not. But in her early twenties, when she watched the show by Zhang Jiqing, a master (大师) of Kunqu opera, it clicked (豁然开朗). “Her every movement was full of beauty. Each of her words and songs was perfect. I was touched by the beauty of Kunqu opera for the first time, and I decided to stay with it all my life,” said Wang.
Wang once said in a talk, “First you must be a dreamer, then a doer (实干家), and only then can you be a master.”
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. By telling a story about Kunqu opera.
B. By listing some facts of Kunqu opera.
C. By introducing an artist of Kunqu opera.
D. By showing some ways to study Kunqu opera.
(
A. Because she had a sweet voice.
B. Because she studied hard in Kunqu opera.
C. Because she was very interested in Kunqu opera.
D. Because she was good at performing and sang well.
(
A. It's difficult for Wang to learn Kunqu opera.
B. Wang worked hard at learning Kunqu opera.
C. Wang learned Kunqu opera in different ways.
D. Wang learned Kunqu opera without any help.
(
A. The beauty of Kunqu opera.
B. Wang's love for Kunqu opera.
C. Zhang Jiqing made Wang change.
D. Zhang Jiqing was a master of Kunqu opera.
(
A. Practice makes perfect.
B. First think and then speak.
C. It's never too old to learn.
D. Where there is a will, there is a way.
Kunqu opera is one of the oldest traditional Chinese operas, and it is also a treasure (财富) of traditional Chinese Han culture and art.
Wang Fang, a woman from Suzhou, puts all her heart into Kunqu opera. At a young age, she started to learn this traditional art form. Because of her sweet voice, the Suzhou Kunqu Opera Troupe (剧团) chose her when she was in middle school.
It's never an easy thing to learn this traditional art. Wang started to learn how to sing words, and how to make proper movements. She didn't mind how hot it was in summer or how cold it was in winter. “No matter (不论) how difficult it is, I always get up early to practice,” Wang said.
Wang said she wasn't sure at first whether (是否) she really liked Kunqu opera or not. But in her early twenties, when she watched the show by Zhang Jiqing, a master (大师) of Kunqu opera, it clicked (豁然开朗). “Her every movement was full of beauty. Each of her words and songs was perfect. I was touched by the beauty of Kunqu opera for the first time, and I decided to stay with it all my life,” said Wang.
Wang once said in a talk, “First you must be a dreamer, then a doer (实干家), and only then can you be a master.”
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)6. How does the writer start the passage?A. By telling a story about Kunqu opera.
B. By listing some facts of Kunqu opera.
C. By introducing an artist of Kunqu opera.
D. By showing some ways to study Kunqu opera.
(
A
)7. Why did the Suzhou Kunqu Opera Troupe choose Wang as a member of the troupe?A. Because she had a sweet voice.
B. Because she studied hard in Kunqu opera.
C. Because she was very interested in Kunqu opera.
D. Because she was good at performing and sang well.
(
B
)8. What is the main idea of Paragraph 3?A. It's difficult for Wang to learn Kunqu opera.
B. Wang worked hard at learning Kunqu opera.
C. Wang learned Kunqu opera in different ways.
D. Wang learned Kunqu opera without any help.
(
C
)9. What does the writer mainly want to tell us in Paragraph 4?A. The beauty of Kunqu opera.
B. Wang's love for Kunqu opera.
C. Zhang Jiqing made Wang change.
D. Zhang Jiqing was a master of Kunqu opera.
(
D
)10. Which of the following sayings can best summarize (总结) the passage?A. Practice makes perfect.
B. First think and then speak.
C. It's never too old to learn.
D. Where there is a will, there is a way.
答案:
6. B 第一段介绍昆曲是中国最古老的传统剧种之一,也是汉族文化艺术中的财富。所以,作者是通过列举事实总领全文。
7. A 由第二段最后一句可知,苏州昆剧团选拔王芳作为昆剧团的一员,是因为她有甜美的嗓音。
8. B 由第三段可知,该段主要介绍王芳努力学习昆曲,如何练习昆剧唱词、动作,无论寒暑,坚持不懈。
9. C 由第四段可知,该段主要介绍昆曲大师张继青的精彩演出,使王芳对昆曲的认识发生了转变。王芳认识到了昆曲之美,并决定终生从事昆曲事业。
10. D 由文章最后一段可知,王芳在一次演讲中说,人首先得是一个梦想者,然后必须是一个行动者,只有这样才能成为大师。谚语“Where there is a will, there is a way.”意为“有志者事竟成”,符合文章主旨。
6. B 第一段介绍昆曲是中国最古老的传统剧种之一,也是汉族文化艺术中的财富。所以,作者是通过列举事实总领全文。
7. A 由第二段最后一句可知,苏州昆剧团选拔王芳作为昆剧团的一员,是因为她有甜美的嗓音。
8. B 由第三段可知,该段主要介绍王芳努力学习昆曲,如何练习昆剧唱词、动作,无论寒暑,坚持不懈。
9. C 由第四段可知,该段主要介绍昆曲大师张继青的精彩演出,使王芳对昆曲的认识发生了转变。王芳认识到了昆曲之美,并决定终生从事昆曲事业。
10. D 由文章最后一段可知,王芳在一次演讲中说,人首先得是一个梦想者,然后必须是一个行动者,只有这样才能成为大师。谚语“Where there is a will, there is a way.”意为“有志者事竟成”,符合文章主旨。
查看更多完整答案,请扫码查看