2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第15页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
一、根据中文意思完成句子。
1. 玲玲五岁时想成为一名女警察。
Lingling wanted to be a policewoman
2. 为了实现你的梦想,你需要不停地努力学习。
3. 我将尽我最大的努力成为一名优秀的记者。
I will
4. 周磊的父母想让他成为一名律师,然而他不喜欢。
Zhou Lei's parents want him to be
5. 任丽打算为妈妈买一条围巾。
Ren Li is going to
1. 玲玲五岁时想成为一名女警察。
Lingling wanted to be a policewoman
at
the
age
of
five.2. 为了实现你的梦想,你需要不停地努力学习。
In
order
to
make your dream come true, you need to keep studying hard.3. 我将尽我最大的努力成为一名优秀的记者。
I will
try
my
best
to become a good reporter.4. 周磊的父母想让他成为一名律师,然而他不喜欢。
Zhou Lei's parents want him to be
a
lawyer
. However
, he doesn't like it.5. 任丽打算为妈妈买一条围巾。
Ren Li is going to
buy
a scarf for
her mother.
答案:
1. at the age of 2. In order to 3. try my best 4. a lawyer; However 5. buy; for
二、阅读理解。
阅读下面的语言材料,然后按文后要求做题。
Uncle Wang is a bus driver in our city. He is friendly and likes talking to people. And people are happy to meet him on the bus.
One morning, Uncle Wang started driving the bus through the street. At the first bus stop, many people got on the bus. Uncle Wang said hello to everyone, and then he began talking, "It is seven now. The sky is blue. The sun is shining. A nice day, isn't it?" The bus moved on.
At one stop, an old man got on. "Morning, sir," said Uncle Wang. "Is there anyone kind enough to offer this grandpa a seat?" A boy stood up at once.
"Most people want to be nice," said Uncle Wang. "They like giving a helping hand, but sometimes they need a push. So I just give them one."
Uncle Wang likes his job and enjoys working on the bus. He thinks every job can do something to help others. He is proud of his job.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. He lives in the big city.
B. He is friendly to others.
C. He has a busy life every day.
D. He goes to work by bus every day.
(
A. It was sunny.
B. It was cloudy.
C. It was rainy.
D. It was windy.
(
A. He helped the old man get on the bus.
B. He helped the old man find his seat.
C. He gave his seat to the old man.
D. He gave the old man something to eat.
(
A. Education.
B. Competition.
C. Environment.
D. Encouragement.
(
A. A Nice Day
B. A Helpful Bus Driver
C. People on the Bus
D. Taking Bus Is Fun
阅读下面的语言材料,然后按文后要求做题。
Uncle Wang is a bus driver in our city. He is friendly and likes talking to people. And people are happy to meet him on the bus.
One morning, Uncle Wang started driving the bus through the street. At the first bus stop, many people got on the bus. Uncle Wang said hello to everyone, and then he began talking, "It is seven now. The sky is blue. The sun is shining. A nice day, isn't it?" The bus moved on.
At one stop, an old man got on. "Morning, sir," said Uncle Wang. "Is there anyone kind enough to offer this grandpa a seat?" A boy stood up at once.
"Most people want to be nice," said Uncle Wang. "They like giving a helping hand, but sometimes they need a push. So I just give them one."
Uncle Wang likes his job and enjoys working on the bus. He thinks every job can do something to help others. He is proud of his job.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)1. What can we learn about Uncle Wang according to the first paragraph?A. He lives in the big city.
B. He is friendly to others.
C. He has a busy life every day.
D. He goes to work by bus every day.
(
A
)2. How was the weather that morning?A. It was sunny.
B. It was cloudy.
C. It was rainy.
D. It was windy.
(
C
)3. What did the boy do for the old man on the bus?A. He helped the old man get on the bus.
B. He helped the old man find his seat.
C. He gave his seat to the old man.
D. He gave the old man something to eat.
(
D
)4. What does the underlined word "push" mean?A. Education.
B. Competition.
C. Environment.
D. Encouragement.
(
B
)5. What's the best title for the passage?A. A Nice Day
B. A Helpful Bus Driver
C. People on the Bus
D. Taking Bus Is Fun
答案:
1. B 由第一段第二句可知,王叔叔对人很友好。
2. A 由第二段最后四句可知,那天上午天气晴朗。
3. C 由第三段可知,老人上车后,王叔叔询问是否有人让座,男孩起身把自己的座位让给了老人。
4. D 联系上文可知,本句句意为“大多数人都想对别人友好,都想帮助别人,不过有时候需要‘推一下’”。故判断push有“推动、劝说或鼓励”之意。
5. B 通读全文可知,本文主要讲述一个乐于助人的公交车司机。故B项可作为文章标题。
2. A 由第二段最后四句可知,那天上午天气晴朗。
3. C 由第三段可知,老人上车后,王叔叔询问是否有人让座,男孩起身把自己的座位让给了老人。
4. D 联系上文可知,本句句意为“大多数人都想对别人友好,都想帮助别人,不过有时候需要‘推一下’”。故判断push有“推动、劝说或鼓励”之意。
5. B 通读全文可知,本文主要讲述一个乐于助人的公交车司机。故B项可作为文章标题。
查看更多完整答案,请扫码查看