2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第112页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
C
My son, Li Qiang, is a teenager now. He has his own ideas about how to spend his free time. He wants to go on a camping trip with his friends in the mountains. He says it will be a great adventure(冒险) and he can learn a lot from it.
As a mother, I'm a little worried. I think the most important thing is his safety. I'm afraid that something dangerous may happen during the trip, like getting lost or getting hurt. So I don't allow him to go.
My son is very disappointed. He says that parents should trust their kids and let them be free. He thinks it's a good chance for him to be independent.
I understand his feelings, but I'm still hesitant(犹豫的). I know he needs to grow and learn to make his own choices, but I can't stop worrying about him. I hope we can find a way to deal with this problem. Maybe we can plan the trip together and make sure everything is safe. What do you think?
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. He wants to go on a camping trip.
B. He wants to join a music club.
C. He wants to go to a concert.
D. He wants to go on a picnic.
(
A. A teenager.
B. A parent.
C. A grandparent.
D. A teacher.
(
A. Friends.
B. Time.
C. Health.
D. Safety.
(
A. 依赖的
B. 独立的
C. 幼稚的
D. 坚强的
(
A. The writer doesn't allow Li Qiang to go on a camping trip with his friends in the beginning.
B. The writer is worried about Li Qiang's safety.
C. Li Qiang wants to make his own choice.
D. Li Qiang agrees with his mother.
My son, Li Qiang, is a teenager now. He has his own ideas about how to spend his free time. He wants to go on a camping trip with his friends in the mountains. He says it will be a great adventure(冒险) and he can learn a lot from it.
As a mother, I'm a little worried. I think the most important thing is his safety. I'm afraid that something dangerous may happen during the trip, like getting lost or getting hurt. So I don't allow him to go.
My son is very disappointed. He says that parents should trust their kids and let them be free. He thinks it's a good chance for him to be independent.
I understand his feelings, but I'm still hesitant(犹豫的). I know he needs to grow and learn to make his own choices, but I can't stop worrying about him. I hope we can find a way to deal with this problem. Maybe we can plan the trip together and make sure everything is safe. What do you think?
根据材料内容选择最佳答案。
(
A
)11. What does Li Qiang want to do with his friends?A. He wants to go on a camping trip.
B. He wants to join a music club.
C. He wants to go to a concert.
D. He wants to go on a picnic.
(
B
)12. Who may be the writer of the passage?A. A teenager.
B. A parent.
C. A grandparent.
D. A teacher.
(
D
)13. What is the most important thing for the writer?A. Friends.
B. Time.
C. Health.
D. Safety.
(
B
)14. What does the underlined word “independent” in Paragraph 3 mean in Chinese?A. 依赖的
B. 独立的
C. 幼稚的
D. 坚强的
(
D
)15. Which of the following is NOT true according to the passage?A. The writer doesn't allow Li Qiang to go on a camping trip with his friends in the beginning.
B. The writer is worried about Li Qiang's safety.
C. Li Qiang wants to make his own choice.
D. Li Qiang agrees with his mother.
答案:
11. A 由第一段第三句可知,李强想和朋友们去山里露营旅行。
12. B 由第二段第一句可知,作为一位母亲,“我”有点担心,故文章的作者是一位母亲。
13. D 由第二段第二句可知,作者认为最重要的是安全。
14. B 由该词所在上一句句意“他说父母应该要相信孩子并且给他们自由”可知,李强觉得这是他变得独立的一个好机会。independent 意为“独立的”。
15. D 由第二段最后一句及第三段第一句句意“所以我不允许他去”“我的儿子很失望”可知,李强与他妈妈的想法不一致。
12. B 由第二段第一句可知,作为一位母亲,“我”有点担心,故文章的作者是一位母亲。
13. D 由第二段第二句可知,作者认为最重要的是安全。
14. B 由该词所在上一句句意“他说父母应该要相信孩子并且给他们自由”可知,李强觉得这是他变得独立的一个好机会。independent 意为“独立的”。
15. D 由第二段最后一句及第三段第一句句意“所以我不允许他去”“我的儿子很失望”可知,李强与他妈妈的想法不一致。
D
Dad came to Bruce's bed and sat down beside him. “How did your day go?” Dad asked.
“16. ______” Bruce answered. “I broke one of the windows in my classroom by chance. My headteacher called Mom, and I argued with Mom.”
“Yes, part of the day was not good enough,” his dad said. “But tell me about the best thing today!”
Bruce thought for a while and then smiled. “After school, I went fishing with Grandpa,” he said. “17. ______ But I was. I got a fish!”
“I'm glad you had a great time,” Bruce's dad said. “Think about it before you go to sleep. 18. ______”
Every night, Bruce thinks about the same question: “What was the best thing today?” And he thinks about the best part of his day. 19. ______
Sometimes he has to think hard to find the happiest thing. Sometimes it's a very tiny thing. 20. ______ Bruce's dad taught him a great way to end his days.
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。
A. Have sweet dreams.
B. It wasn't a nice day.
C. I didn't think I'd be lucky.
D. This gives him many happy dreams.
E. But he always finds something wonderful to think about.
16.
17.
18.
19.
20.
Dad came to Bruce's bed and sat down beside him. “How did your day go?” Dad asked.
“16. ______” Bruce answered. “I broke one of the windows in my classroom by chance. My headteacher called Mom, and I argued with Mom.”
“Yes, part of the day was not good enough,” his dad said. “But tell me about the best thing today!”
Bruce thought for a while and then smiled. “After school, I went fishing with Grandpa,” he said. “17. ______ But I was. I got a fish!”
“I'm glad you had a great time,” Bruce's dad said. “Think about it before you go to sleep. 18. ______”
Every night, Bruce thinks about the same question: “What was the best thing today?” And he thinks about the best part of his day. 19. ______
Sometimes he has to think hard to find the happiest thing. Sometimes it's a very tiny thing. 20. ______ Bruce's dad taught him a great way to end his days.
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。
A. Have sweet dreams.
B. It wasn't a nice day.
C. I didn't think I'd be lucky.
D. This gives him many happy dreams.
E. But he always finds something wonderful to think about.
16.
B
17.
C
18.
A
19.
D
20.
E
答案:
16. B 17. C 18. A 19. D 20. E
查看更多完整答案,请扫码查看