2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第110页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
一、阅读理解
阅读下面四篇语言材料,然后按文后要求做题。
A
Dear Terra,
How is everything going? I'm not happy now. For one thing, my parents always compare me with others. They always say “Why can't you be as good as your cousin?” or “Look at your classmate, Amy. She always gets higher scores than you.” For another, they don't allow me to choose my own clothes. I want to express my own style, but they won't listen. What should I do?
Yours,
Annie
Dear Annie,
I know you are upset. Here are my tips.
First, try to have an honest talk with them. Find a proper time, for example, when you're having a meal together and the atmosphere(气氛) is relaxing. Tell them your feelings. As for choosing clothes, show them the pictures of clothes you like and share your thoughts about clothes.
If they still don't understand, be patient. Keep communicating with them. I hope things will get better for you!
Yours,
Terra
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Neighbors.
B. Teachers.
C. Friends.
D. Classmates and cousins.
(
A. Because the clothes her parents choose are too cheap.
B. Because she wants to follow the fashion.
C. Because she wants to express her own style.
D. Because the clothes her parents choose are always big.
(
A. When watching TV.
B. When going shopping.
C. When having a relaxing meal.
D. When doing homework together.
(
A. To introduce her parents' hobbies.
B. To tell Terra her problems with her parents.
C. To show her love for parents.
D. To tell about her study problems.
(
A. By telling a story.
B. By listing numbers.
C. By asking a lot of questions.
D. By giving examples.
阅读下面四篇语言材料,然后按文后要求做题。
A
Dear Terra,
How is everything going? I'm not happy now. For one thing, my parents always compare me with others. They always say “Why can't you be as good as your cousin?” or “Look at your classmate, Amy. She always gets higher scores than you.” For another, they don't allow me to choose my own clothes. I want to express my own style, but they won't listen. What should I do?
Yours,
Annie
Dear Annie,
I know you are upset. Here are my tips.
First, try to have an honest talk with them. Find a proper time, for example, when you're having a meal together and the atmosphere(气氛) is relaxing. Tell them your feelings. As for choosing clothes, show them the pictures of clothes you like and share your thoughts about clothes.
If they still don't understand, be patient. Keep communicating with them. I hope things will get better for you!
Yours,
Terra
根据材料内容选择最佳答案。
(
D
)1. Who do Annie's parents always compare her with?A. Neighbors.
B. Teachers.
C. Friends.
D. Classmates and cousins.
(
C
)2. Why does Annie want to choose her own clothes?A. Because the clothes her parents choose are too cheap.
B. Because she wants to follow the fashion.
C. Because she wants to express her own style.
D. Because the clothes her parents choose are always big.
(
C
)3. When does Terra suggest having a talk with parents?A. When watching TV.
B. When going shopping.
C. When having a relaxing meal.
D. When doing homework together.
(
B
)4. What is the main idea of the letter from Annie?A. To introduce her parents' hobbies.
B. To tell Terra her problems with her parents.
C. To show her love for parents.
D. To tell about her study problems.
(
D
)5. How does Terra give advice in the reply letter?A. By telling a story.
B. By listing numbers.
C. By asking a lot of questions.
D. By giving examples.
答案:
1. D 由第一封信中第三至第五句可知,Annie 的父母总是拿她跟堂兄妹和同学作比较。
2. C 由第一封信中倒数第二句可知,Annie 想自己选择衣服是为了表达自己的风格。
3. C 由第二封信中第二段第三句可知,Terra 建议 Annie 在轻松的用餐时间和父母交谈。
4. B 通读第一封信可知,在信中,Annie 主要分享了父母拿自己和别人作比较以及不允许自己选择衣服这两件事,故本封信件的大意为告诉 Terra 她与父母的问题。
5. D 通读第二封信可知,Terra 举了何时和父母谈话的例子,并提出了和父母沟通、展示喜欢的衣服图片等建议。
2. C 由第一封信中倒数第二句可知,Annie 想自己选择衣服是为了表达自己的风格。
3. C 由第二封信中第二段第三句可知,Terra 建议 Annie 在轻松的用餐时间和父母交谈。
4. B 通读第一封信可知,在信中,Annie 主要分享了父母拿自己和别人作比较以及不允许自己选择衣服这两件事,故本封信件的大意为告诉 Terra 她与父母的问题。
5. D 通读第二封信可知,Terra 举了何时和父母谈话的例子,并提出了和父母沟通、展示喜欢的衣服图片等建议。
查看更多完整答案,请扫码查看