2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习册八年级上册仁爱版河南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第104页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
一、根据中文意思完成句子。
1. 在老师的帮助下,我的英语逐渐变好了。
With the help of my teacher, my English becomes better
2. 玲玲开始学着自己处理问题。
Lingling
3. 我不担心我的女儿们,因为她们能照顾好自己。
I don't
4. 我去年经历了一段困难时期。
I
5. 当我交到新朋友之后我觉得自己很棒。
I
1. 在老师的帮助下,我的英语逐渐变好了。
With the help of my teacher, my English becomes better
little
by
little
.2. 玲玲开始学着自己处理问题。
Lingling
begins/starts
to
learn
to deal with problems by herself.3. 我不担心我的女儿们,因为她们能照顾好自己。
I don't
worry
about
my daughters because they can look after themselves well.4. 我去年经历了一段困难时期。
I
went
through
a difficult time last year.5. 当我交到新朋友之后我觉得自己很棒。
I
feel
good/great
about
myself after I make new friends.
答案:
1. little by little 2. begins/starts to learn 3. worry about
4. went through 5. feel good/great about
4. went through 5. feel good/great about
二、阅读理解。
阅读下面的语言材料,然后按文后要求做题。
The Lazy Girl at School
"Dear me, remembering English words is such a headache for me. Well, I guess I have to start to remember them. Oh, this difficult word! Oh, poor Alice! I'll never get it. P - l - e - a - s - u - r - e, pleasure. Yes, I know, pleasure means lying on the sofa and watching my phone as long as possible," Alice says.
"I guess if Lily, my classmate, heard me, she would say pleasure means getting a high score in the exam. Study, study, study... I dislike studying! When I grow up, I'll never open a textbook again. Oh, how I wish I were an adult now!"
The Lazy Girl Becomes a Woman
"Yes, I am a woman. And now I regret not working hard at school. What a fool I was!"
"There was Lily. She preferred studying at school. She learned a lot in and after class. Now, Lily is like me, a woman, but a very different kind of woman. She does the job she likes and lives a happy life. On the contrary (相反), I often fail at work and live a hard life."
"I see my mistake now, but it's too late. See the sad result of laziness in childhood!" Alice regrets.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. 担忧
B. 悲伤
C. 快乐
D. 惊喜
(
A. Because she wanted to leave her parents.
B. Because her parents asked her to grow up.
C. Because she could get lots of money when she grew up.
D. Because when she grew up, she would never open a textbook again.
(
A. Careful.
B. Friendly.
C. Lazy.
D. Clever.
(
A. A busy life.
B. A happy life.
C. A lazy life.
D. A hard life.
(
A. 少壮不努力,老大徒伤悲。
B. 博观而约取,厚积而薄发。
C. 读书破万卷,下笔如有神。
D. 欲穷千里目,更上一层楼。
阅读下面的语言材料,然后按文后要求做题。
The Lazy Girl at School
"Dear me, remembering English words is such a headache for me. Well, I guess I have to start to remember them. Oh, this difficult word! Oh, poor Alice! I'll never get it. P - l - e - a - s - u - r - e, pleasure. Yes, I know, pleasure means lying on the sofa and watching my phone as long as possible," Alice says.
"I guess if Lily, my classmate, heard me, she would say pleasure means getting a high score in the exam. Study, study, study... I dislike studying! When I grow up, I'll never open a textbook again. Oh, how I wish I were an adult now!"
The Lazy Girl Becomes a Woman
"Yes, I am a woman. And now I regret not working hard at school. What a fool I was!"
"There was Lily. She preferred studying at school. She learned a lot in and after class. Now, Lily is like me, a woman, but a very different kind of woman. She does the job she likes and lives a happy life. On the contrary (相反), I often fail at work and live a hard life."
"I see my mistake now, but it's too late. See the sad result of laziness in childhood!" Alice regrets.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)1. What does the underlined word "pleasure" mean in Chinese?A. 担忧
B. 悲伤
C. 快乐
D. 惊喜
(
D
)2. Why did Alice want to grow up?A. Because she wanted to leave her parents.
B. Because her parents asked her to grow up.
C. Because she could get lots of money when she grew up.
D. Because when she grew up, she would never open a textbook again.
(
C
)3. What does Alice think of herself?A. Careful.
B. Friendly.
C. Lazy.
D. Clever.
(
B
)4. What kind of life does Lily live now?A. A busy life.
B. A happy life.
C. A lazy life.
D. A hard life.
(
A
)5. Which of the following sayings can best describe this story?A. 少壮不努力,老大徒伤悲。
B. 博观而约取,厚积而薄发。
C. 读书破万卷,下笔如有神。
D. 欲穷千里目,更上一层楼。
答案:
1. C 由第一段最后一句句意“……pleasure 意味着躺在沙发上看手机”,及第二段第一句句意“……她会说 pleasure 意味着考试取得高分”,可推测 pleasure 意为“快乐”。
2. D 由第二段倒数第二句句意“当我长大以后,我就再也不会翻开任何一本教科书了”可知,Alice 认为长大后就不用翻开教材了。
3. C 通读全文可知,Alice 认为她自己是一个懒惰的人。
4. B 由倒数第二段倒数第二句可知,Lily 现在从事着喜欢的工作且过着幸福的生活。
5. A 本文主要介绍了一个懒惰的女孩 Alice 在学校不努力学习,长大之后后悔的故事。故可用“少壮不努力,老大徒伤悲”来描述此故事。
2. D 由第二段倒数第二句句意“当我长大以后,我就再也不会翻开任何一本教科书了”可知,Alice 认为长大后就不用翻开教材了。
3. C 通读全文可知,Alice 认为她自己是一个懒惰的人。
4. B 由倒数第二段倒数第二句可知,Lily 现在从事着喜欢的工作且过着幸福的生活。
5. A 本文主要介绍了一个懒惰的女孩 Alice 在学校不努力学习,长大之后后悔的故事。故可用“少壮不努力,老大徒伤悲”来描述此故事。
查看更多完整答案,请扫码查看