2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第99页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
B
China on Monday asked video sites to clean up cartoons recently uploaded online that use cartoon characters in improper and violent situations.
The National Office Against Pornographic and Illegal Publications (NOAPIP) said in a statement on Monday that it had launched a nationwide campaign to crack down on the harmful videos. “We’ll keep an eye out for whether those websites carry out self - examination and clean up the videos. Any company that fails to take on its responsibility and continues spreading the videos will be severely punished,” it said.
The recent action was sparked by the translation of an English article, which was published on social network Reddit and went viral on Chinese social media. The article describes the author’s experience working in an animation firm that makes cartoon copies of popular children’s characters, typically Spiderman, Elsa and SpongeBob into scenes of violence or something improper to attract children to watch. The videos were shared on YouTube. Foreign media has reported that YouTube started closing the related accounts and declared that it had deleted more than 150,000 videos. Whether true or false, the article made people more concerned about harmful videos on the Internet, especially those for children.
The capital also launched a campaign against online games that distort Chinese history, discredit heroes, violate the national religious policy, or promote violence or crime, to develop a healthy network environment for children.
4. What does the underlined word “viral” in paragraph 3 probably mean?
A. Ignored.
B. Widespread.
C. Attractive.
D. Interesting.
(
5. Why did NOAPIP start a clean - up campaign online?
A. To satisfy people’s requirement.
B. To protect the safety of children.
C. To create a healthy network environment for children.
D. To reduce violence and crime.
(
6. What is the best title for this passage?
A. Campaign Against Online Games
B. Unhealthy Cartoons Harm Children
C. YouTube Deals with Cartoon Copies
D. Clean up Children - targeted Harmful Cartoons
(
China on Monday asked video sites to clean up cartoons recently uploaded online that use cartoon characters in improper and violent situations.
The National Office Against Pornographic and Illegal Publications (NOAPIP) said in a statement on Monday that it had launched a nationwide campaign to crack down on the harmful videos. “We’ll keep an eye out for whether those websites carry out self - examination and clean up the videos. Any company that fails to take on its responsibility and continues spreading the videos will be severely punished,” it said.
The recent action was sparked by the translation of an English article, which was published on social network Reddit and went viral on Chinese social media. The article describes the author’s experience working in an animation firm that makes cartoon copies of popular children’s characters, typically Spiderman, Elsa and SpongeBob into scenes of violence or something improper to attract children to watch. The videos were shared on YouTube. Foreign media has reported that YouTube started closing the related accounts and declared that it had deleted more than 150,000 videos. Whether true or false, the article made people more concerned about harmful videos on the Internet, especially those for children.
The capital also launched a campaign against online games that distort Chinese history, discredit heroes, violate the national religious policy, or promote violence or crime, to develop a healthy network environment for children.
4. What does the underlined word “viral” in paragraph 3 probably mean?
A. Ignored.
B. Widespread.
C. Attractive.
D. Interesting.
(
B
)5. Why did NOAPIP start a clean - up campaign online?
A. To satisfy people’s requirement.
B. To protect the safety of children.
C. To create a healthy network environment for children.
D. To reduce violence and crime.
(
C
)6. What is the best title for this passage?
A. Campaign Against Online Games
B. Unhealthy Cartoons Harm Children
C. YouTube Deals with Cartoon Copies
D. Clean up Children - targeted Harmful Cartoons
(
D
)
答案:
4. B 词义猜测题。根据题干定位到第三段,根据段落中的语境可知 go viral是“广泛传播,变得普遍”的意思,因此选 B。5. C 细节理解题。根据文章最后一段可知,选项 C 正确。6. D 主旨大意题。文章主要讲述了清理以儿童为目标人群的不健康的卡通动画,A、B、C 三项概括均不够全面,D 选项最接近中心思想,因此选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看