2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

B
China on Monday asked video sites to clean up cartoons recently uploaded online that use cartoon characters in improper and violent situations.
The National Office Against Pornographic and Illegal Publications (NOAPIP) said in a statement on Monday that it had launched a nationwide campaign to crack down on the harmful videos. “We’ll keep an eye out for whether those websites carry out self - examination and clean up the videos. Any company that fails to take on its responsibility and continues spreading the videos will be severely punished,” it said.
The recent action was sparked by the translation of an English article, which was published on social network Reddit and went viral on Chinese social media. The article describes the author’s experience working in an animation firm that makes cartoon copies of popular children’s characters, typically Spiderman, Elsa and SpongeBob into scenes of violence or something improper to attract children to watch. The videos were shared on YouTube. Foreign media has reported that YouTube started closing the related accounts and declared that it had deleted more than 150,000 videos. Whether true or false, the article made people more concerned about harmful videos on the Internet, especially those for children.
The capital also launched a campaign against online games that distort Chinese history, discredit heroes, violate the national religious policy, or promote violence or crime, to develop a healthy network environment for children.
4. What does the underlined word “viral” in paragraph 3 probably mean?
A. Ignored.
B. Widespread.
C. Attractive.
D. Interesting.
(
B
)
5. Why did NOAPIP start a clean - up campaign online?
A. To satisfy people’s requirement.
B. To protect the safety of children.
C. To create a healthy network environment for children.
D. To reduce violence and crime.
(
C
)
6. What is the best title for this passage?
A. Campaign Against Online Games
B. Unhealthy Cartoons Harm Children
C. YouTube Deals with Cartoon Copies
D. Clean up Children - targeted Harmful Cartoons
(
D
)
答案: 4. B 词义猜测题。根据题干定位到第三段,根据段落中的语境可知 go viral是“广泛传播,变得普遍”的意思,因此选 B。5. C 细节理解题。根据文章最后一段可知,选项 C 正确。6. D 主旨大意题。文章主要讲述了清理以儿童为目标人群的不健康的卡通动画,A、B、C 三项概括均不够全面,D 选项最接近中心思想,因此选 D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭