2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第91页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
C
Aquaman is an American superhero movie based on the Aquaman line of comic book titles published by DC Comics. Arthur Curry, the human-born heir to the underwater kingdom of Atlantis, goes on a quest to prevent a war between the worlds of ocean and land. And the main power from the Trident (三叉戟) makes him the true protector of the deep in the end.
The movie opens with how Arthur’s mother, Queen Atlanna of Atlantis, and his father, lighthouse keeper Tom Curry, met, fell in love, and had a son named Arthur. When the At lantians come calling, wanting their queen to return and fulfill her part of an arranged marriage, she goes back to Atlantis in order to protect her husband and young son. That boy grows up to be a man with special strength, speed and power. Arthur Curry, half human and half from Atlantis, then goes on a trip of a lifetime. Not only does this adventure make him come to terms with his real identity, but it also forces him to discover whether he is entirely worthy of meeting his own destiny: becoming a king.
This is a big movie, in every sense – big action, big sets and big drama. The special effects are extraordinary, given that much of the action takes place underwater or, at least, has to look like it does. The downside is that the movie starts to feel a bit boring by the second hour. Yes, the movie has elements of other successful fantasy dramas, like the Star Trek movies, Jurassic Park and Romancing the Stone, but movies of this nature are somewhat similar these days. In the Marvel or DC universes, with so many heroes and villains (反派角色), it’s hard to be entirely fresh but Aquaman has done a pretty good job.
8. All of the following are covered in the passage EXCEPT ______.
A. the plot
B. the star
C. the author’s attitude
D. its special effects
9. The movie Aquaman is ______.
A. different from other successful fantasy movies
B. a superhero movie adapted from comic books
C. the story of how Queen Atlanna and Tom Curry fell in love with each other
D. boring from beginning to end
10. What is the author’s attitude towards the movie?
A. Critical.
B. Negative.
C. Indifferent.
D. Neutral.
8. (
9. (
10. (
Aquaman is an American superhero movie based on the Aquaman line of comic book titles published by DC Comics. Arthur Curry, the human-born heir to the underwater kingdom of Atlantis, goes on a quest to prevent a war between the worlds of ocean and land. And the main power from the Trident (三叉戟) makes him the true protector of the deep in the end.
The movie opens with how Arthur’s mother, Queen Atlanna of Atlantis, and his father, lighthouse keeper Tom Curry, met, fell in love, and had a son named Arthur. When the At lantians come calling, wanting their queen to return and fulfill her part of an arranged marriage, she goes back to Atlantis in order to protect her husband and young son. That boy grows up to be a man with special strength, speed and power. Arthur Curry, half human and half from Atlantis, then goes on a trip of a lifetime. Not only does this adventure make him come to terms with his real identity, but it also forces him to discover whether he is entirely worthy of meeting his own destiny: becoming a king.
This is a big movie, in every sense – big action, big sets and big drama. The special effects are extraordinary, given that much of the action takes place underwater or, at least, has to look like it does. The downside is that the movie starts to feel a bit boring by the second hour. Yes, the movie has elements of other successful fantasy dramas, like the Star Trek movies, Jurassic Park and Romancing the Stone, but movies of this nature are somewhat similar these days. In the Marvel or DC universes, with so many heroes and villains (反派角色), it’s hard to be entirely fresh but Aquaman has done a pretty good job.
8. All of the following are covered in the passage EXCEPT ______.
A. the plot
B. the star
C. the author’s attitude
D. its special effects
9. The movie Aquaman is ______.
A. different from other successful fantasy movies
B. a superhero movie adapted from comic books
C. the story of how Queen Atlanna and Tom Curry fell in love with each other
D. boring from beginning to end
10. What is the author’s attitude towards the movie?
A. Critical.
B. Negative.
C. Indifferent.
D. Neutral.
8. (
B
)9. (
B
)10. (
D
)
答案:
8. B 细节理解题。根据文章第二段的细节可知,A 项正确。根据最后一段的细节可知,C、D 项正确。B 项内容文章中未提及。9. B 细节理解题。根据文章第一段第一句可知,B 项正确。10. D 推理判断题。由最后一段的内容可知,作者对这部电影持中立态度,故 D 项正确。
查看更多完整答案,请扫码查看