2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第9页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
A
According to a recent study in China, eating an egg a day may lower the risk of cardiovascular (心血管的) disease.
The research shows people who eat eggs on a daily basis have lowered the risk of dying from cardiovascular disease by more than 10%, compared with those who don’t eat eggs in their daily meals. Despite the high-quality protein, eggs also have high amounts of cholesterol (胆固醇), and therefore doctors once thought that they might be harmful to patients with heart disease, as Yu Canqing, the co-author of the study explained.
Due to the limited size of sample and information, however, existing studies on the relationship between eggs and cardiovascular disease are still debatable. That is why Yu and his colleagues continue to do the research.
At first, they used information from an ongoing study of about half a million adults living in 10 regions of China. They further narrowed down the data to 416,213 participants who had never been diagnosed with cancer, cardiovascular disease or diabetes (糖尿病). Among these adults aged between 30 to 79, a little more than 13% claimed to eat about an egg per day, while over 9% of them said that they never or hardly ever had eggs. Nearly all the participants ate chicken eggs instead of duck eggs, Yu noted.
The researchers tracked the selected group for almost 9 years, concentrating on major coronary (冠状动脉病) events, such as heart attacks and strokes. After analysing the data, the researchers found that people who ate about an egg a day had a lower risk of heart disease compared with those who did not eat eggs. According to the data, participants eating one egg daily had lowered the risk of haemorrhagic stroke (出血性中风) by about 26% and ischaemic heart disease (缺血性心脏病) by 12%.
1. In the past, doctors warned patients to avoid eating too many eggs because (
A. eggs can increase the risk of cardiovascular disease
B. eggs contain too much high-quality protein
C. eggs have high amounts of cholesterol
D. eggs contain nutritional elements
2. According to the passage, which of the following statements is true? (
A. The participants come from different regions of China.
B. More than 15% of the participants said they ate about an egg a day.
C. All the participants ate chicken eggs.
D. During the follow-up, the risk of haemorrhagic stroke has been lowered by 30%.
3. What is the best title for the passage? (
A. An Egg a Day for You and Me
B. An Egg a Day to Lower the Risk of Cardiovascular Disease
C. An Efficient Cure to Cardiovascular Disease
D. An Egg a Day to Cure Heart Disease
According to a recent study in China, eating an egg a day may lower the risk of cardiovascular (心血管的) disease.
The research shows people who eat eggs on a daily basis have lowered the risk of dying from cardiovascular disease by more than 10%, compared with those who don’t eat eggs in their daily meals. Despite the high-quality protein, eggs also have high amounts of cholesterol (胆固醇), and therefore doctors once thought that they might be harmful to patients with heart disease, as Yu Canqing, the co-author of the study explained.
Due to the limited size of sample and information, however, existing studies on the relationship between eggs and cardiovascular disease are still debatable. That is why Yu and his colleagues continue to do the research.
At first, they used information from an ongoing study of about half a million adults living in 10 regions of China. They further narrowed down the data to 416,213 participants who had never been diagnosed with cancer, cardiovascular disease or diabetes (糖尿病). Among these adults aged between 30 to 79, a little more than 13% claimed to eat about an egg per day, while over 9% of them said that they never or hardly ever had eggs. Nearly all the participants ate chicken eggs instead of duck eggs, Yu noted.
The researchers tracked the selected group for almost 9 years, concentrating on major coronary (冠状动脉病) events, such as heart attacks and strokes. After analysing the data, the researchers found that people who ate about an egg a day had a lower risk of heart disease compared with those who did not eat eggs. According to the data, participants eating one egg daily had lowered the risk of haemorrhagic stroke (出血性中风) by about 26% and ischaemic heart disease (缺血性心脏病) by 12%.
1. In the past, doctors warned patients to avoid eating too many eggs because (
C
).A. eggs can increase the risk of cardiovascular disease
B. eggs contain too much high-quality protein
C. eggs have high amounts of cholesterol
D. eggs contain nutritional elements
2. According to the passage, which of the following statements is true? (
A
)A. The participants come from different regions of China.
B. More than 15% of the participants said they ate about an egg a day.
C. All the participants ate chicken eggs.
D. During the follow-up, the risk of haemorrhagic stroke has been lowered by 30%.
3. What is the best title for the passage? (
B
)A. An Egg a Day for You and Me
B. An Egg a Day to Lower the Risk of Cardiovascular Disease
C. An Efficient Cure to Cardiovascular Disease
D. An Egg a Day to Cure Heart Disease
答案:
1. C 细节理解题。由第二段第二句可知,虽然鸡蛋富含蛋白质,但由于鸡蛋胆固醇含量高,医生们曾认为鸡蛋会对心脏病患者造成伤害,故选C。2. A 细节理解题。由第四段第一句可知,前期的研究对象是来自中国10个不同地区的成年人,故选A。3. B 主旨大意题。由全文内容可知,本文主要讲的是每天吃鸡蛋可能会降低患心血管疾病的风险,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看