2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

A
Many filmgoers went to the cinema to watch the romantic comedy See You Tomorrow just for the name of its producer, Wong Kar-wai. But many found themselves disappointed in the end, because there was no typical high-end Wong hit. It seems that the film’s star Tony Leung didn’t live up to fans’ high expectations, either.
In this comedy, Leung plays as the owner of the bar See You Tomorrow, and is known as the perfect “ferryman”, someone who helps broken-hearted people whose romantic relationships fail. He and his partner Guan Chun receive the offer of Xiao Yu to help cheer up her childhood idol Ma Li after his singing career collapses.
“I’m a person who can’t see my own tomorrow, but I hope everyone else has a future,” the film’s narrator says. “The safest distance between each other is 122 centimetres. You pull out all the stops to shorten this distance when you are with a loved one.”
Although it may not be a traditional “Wong Kar-wai and Tony Leung” style, See You Tomorrow deserves the scoring of a qualified comedy, which makes audiences laugh and also provokes thoughts. Some consider the exaggerated performances in the film embarrassing, but humour is just one step away from embarrassment. Different people have different standards.
So is See You Tomorrow a good film to watch? This depends on you, but those who go with an open mind won’t be disappointed.
1. See You Tomorrow is watched by many people especially for its ______.(
C
)
A. name
B. star
C. producer
D. high-end Wang hit
2. What is true about See You Tomorrow?(
B
)
A. It contains typical features of Wong Kar-wai.
B. Tony Leung in the film is not as good as fans expected.
C. It is the name of a restaurant in the film.
D. It is a romance.
3. What is the author’s attitude towards the film?(
D
)
A. The author loves it.
B. The author thinks it is below expectation.
C. The author thinks the exaggerated performances are embarrassing.
D. The author thinks it is not so bad as many audiences think.
答案: 1. C 细节理解题。根据文章第一段第一句话可知,C 项正确。2. B 细节理解题。根据第一段最后一句话可知,Tony Leung 在电影中的表现没有达到影迷们的期望,故 B 项正确。3. D 推理判断题。由最后一段的内容可知,作者并没有觉得这部电影非常糟糕,故 D 项正确。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭