2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第81页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
B
In 2017 American rock climber Alex Honnold reached the top of El Capitan in Yosemite National Park in about four hours. Though it was two years ago that he began preparing for this historic climb and he has climbed El Capitan wearing safety equipment countless times, this time, he used only his hands and feet. “I was pretty much elated,” Honnold told the reporter his feelings about reaching the top. “I was probably the happiest I’ve ever been. It’s something that I thought about for so long and dreamed about and worked so hard for.”
During his two years’ preparation, he tried to memorize every hole he had to hold and the positions of his body. He repeated the climb over and over again, until he felt certain enough to try the so-called “free solo” climb. The most difficult part of the trip is about 700 meters off the ground. At that point, the very small holes in the rock are only for a thumb to fit.
But Honnold said the climb was more mentally challenging than physically challenging. For many years, Honnold dreamed about this climb, but whenever Honnold went to the park and looked up at El Capitan, he became frightened. “To walk up to the base of the climb without rope and harness, it just feels a little outrageous (骇人的). Getting over that side of it was the hardest part,” he said.
Many people say Honnold’s climb has pushed the limits in a sport that requires a high level of physical ability, risk-taking and mental strength. It has never been done before. And it’s hard to imagine anybody ever coming close to what he’s done. Honnold has an extreme ability to control fear and his body for a long period of time.
5. What does the underlined word “elated” in paragraph 1 probably mean?
A. Frightened.
B. Excited.
C. Relaxed.
D. Tired.
(
6. What does paragraph 2 mainly talk about?
A. The preparation Honnold made for this extraordinary climb.
B. The historic significance of this climb.
C. The process of Honnold’s historic climb.
D. The biggest challenge Honnold faced in the climb.
(
7. Which is NOT mentioned as the reason for Honnold’s successful climb?
A. His mental and physical strength.
B. His self-control ability.
C. His great efforts.
D. His talent for climbing.
(
In 2017 American rock climber Alex Honnold reached the top of El Capitan in Yosemite National Park in about four hours. Though it was two years ago that he began preparing for this historic climb and he has climbed El Capitan wearing safety equipment countless times, this time, he used only his hands and feet. “I was pretty much elated,” Honnold told the reporter his feelings about reaching the top. “I was probably the happiest I’ve ever been. It’s something that I thought about for so long and dreamed about and worked so hard for.”
During his two years’ preparation, he tried to memorize every hole he had to hold and the positions of his body. He repeated the climb over and over again, until he felt certain enough to try the so-called “free solo” climb. The most difficult part of the trip is about 700 meters off the ground. At that point, the very small holes in the rock are only for a thumb to fit.
But Honnold said the climb was more mentally challenging than physically challenging. For many years, Honnold dreamed about this climb, but whenever Honnold went to the park and looked up at El Capitan, he became frightened. “To walk up to the base of the climb without rope and harness, it just feels a little outrageous (骇人的). Getting over that side of it was the hardest part,” he said.
Many people say Honnold’s climb has pushed the limits in a sport that requires a high level of physical ability, risk-taking and mental strength. It has never been done before. And it’s hard to imagine anybody ever coming close to what he’s done. Honnold has an extreme ability to control fear and his body for a long period of time.
5. What does the underlined word “elated” in paragraph 1 probably mean?
A. Frightened.
B. Excited.
C. Relaxed.
D. Tired.
(
B
)6. What does paragraph 2 mainly talk about?
A. The preparation Honnold made for this extraordinary climb.
B. The historic significance of this climb.
C. The process of Honnold’s historic climb.
D. The biggest challenge Honnold faced in the climb.
(
A
)7. Which is NOT mentioned as the reason for Honnold’s successful climb?
A. His mental and physical strength.
B. His self-control ability.
C. His great efforts.
D. His talent for climbing.
(
D
)
答案:
5. B 词义猜测题。由下文中的I was probably the happiest I've ever been. 可知,Honnold登顶后心情非常激动。因此选B。
6. A 段落主题题。第二段主要介绍了Honnold为实现徒手攀爬所做出的各种努力和准备。因此选A。
7. D 细节理解题。由第三段第一句和第四段第一句可知,文中提及A项。由第四段最后一句可知,文中提及B项。由第二段可知,文中提及C项。文中未提及D项。因此选D。
6. A 段落主题题。第二段主要介绍了Honnold为实现徒手攀爬所做出的各种努力和准备。因此选A。
7. D 细节理解题。由第三段第一句和第四段第一句可知,文中提及A项。由第四段最后一句可知,文中提及B项。由第二段可知,文中提及C项。文中未提及D项。因此选D。
查看更多完整答案,请扫码查看