2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

A
Michael Jordan, referred to as MJ or Air Jordan, is a worldwide name. He was particularly fond of baseball and basketball when he was young. He used to play outfield (外场) on the baseball team and play guard on the basketball team.
Jordan practiced hard and managed to stand out. Besides his efforts to fight his way up, his father played an essential role in helping him realize his dreams. Jordan’s father encouraged his children to play sports and games of all kinds. He built a basketball court in the backyard for all of his children to use. Jordan enjoyed all sports, but basketball was his favorite. At first, he played for North Carolina. Later, he was discovered by the Chicago Bulls, where his legend began and he led the team to many championships.
Jordan is someone who will never have to sit back and wonder what he has accomplished in life. For example, from 1987 to 1998, Jordan was selected to the NBA All-Defensive First Team nine times. Jordan has also earned ten scoring titles, five NBA Most Valuable Player awards. These are some of his accomplishments on the court.
As you can see, Jordan is someone who is worth recognition. Jordan is an example that whatever your dream is, it is possible to come true.
1. Which of the following sports did Michael Jordan like when he was young?
A. Football and baseball.
B. Badminton and baseball.
C. Football and basketball.
D. Baseball and basketball.
(
D
)
2. In which team did Michael Jordan’s legend begin?
A. Chicago Bulls.
B. North Carolina.
C. Cleveland Cavaliers.
D. Houston Rockets.
(
A
)
3. Which of the following honors did Michael Jordan NOT get?
A. The NBA All-Defensive First Team.
B. The NBA Most Valuable Player.
C. The scoring title.
D. The leading rebounder.
(
D
)
4. What is the author’s attitude to Michael Jordan?
A. Neutral.
B. Admirable.
C. Negative.
D. Worried.
(
B
)
答案: 1. D 细节理解题。由第一段第二句可知,D项正确。
2. A 细节理解题。由第二段最后一句可知,A项正确。
3. D 细节理解题。由第三段第二、三句可知,A、B、C项均被提及,因此选D。
4. B 细节理解。通读全文可以看出作者对Michael Jordan是钦佩的。B项admirable意为“令人钦佩的”,符合语境,因此选B。neutral中立的; negative消极的;worried担心的。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭