2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第72页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
B
As an athlete, Kylie Graves has turned many teammates into friends. She knows how fortunate she is, but also recognizes some of her peers aren’t as fortunate. As the leader of a defense at sweeper (自由中卫), Kylie possesses strength as well as good leadership ability, and a drive to win.
Kylie and her sister Emily founded a Best Buddies chapter to help build one-to-one friendships between students with and without intellectual and developmental disabilities. These relationships help erase (消除) the invisible line that often separates students with such disabilities.
The sisters were inspired by their brother Braden, Emily’s twin brother, who has Down syndrome (唐氏综合征) but doesn’t allow it to prevent him from being involved in athletics and activities at school. He serves as the manager for the girls basketball and girls soccer teams.
“We realized that Braden’s fully involved in teams at school, but other kids aren’t getting that same experience,” Kylie said. “With Best Buddies we’re able to get more kids involved, to go to school events and to meet more people.” Off the field, Kylie hopes to become a neuroscientist who helps improve the lives of those with Down syndrome and other disabilities.
“I’ve spent the most time in soccer so it’s my favorite,” she said. “I have to make sure it doesn’t get to the goalie (守门员), so I’m responsible for backing everybody up. I like that role and I talk a lot on the field.”
While she might be in back, she’s at the forefront of motivating her teammates. As a freshman, Kylie expected to be a midfielder, but her coach desperately needed a sweeper. “I trained her a bit,” her coach said. “She always puts the team first. We knew she could be successful in this role.”
“I’ve been in those situations so many times that it doesn’t bother me anymore,” Kylie said. “It’s my job to stay calm and keep my teammates calm. I kind of feel like I’m doing my job like I’m supposed to do.”
4. Kylie and her sister Emily founded a Best Buddies chapter to ______.(
A. get money from it
B. attract the attention of the public
C. help the disabled get along with normal kids
D. raise money for Braden’s illness
5. What does Kylie hope to become off the field according to the passage?(
A. A soccer player.
B. A doctor.
C. A sweeper.
D. A neuroscientist.
6. What is Kylie’s role while in the game?(
A. She plays in midfield.
B. She just watches the game.
C. She cheers her teammates up.
D. She sweeps the floor.
7. Which of the following words can best describe Kylie?(
A. Smart.
B. Enthusiastic.
C. Positive.
D. Boring.
As an athlete, Kylie Graves has turned many teammates into friends. She knows how fortunate she is, but also recognizes some of her peers aren’t as fortunate. As the leader of a defense at sweeper (自由中卫), Kylie possesses strength as well as good leadership ability, and a drive to win.
Kylie and her sister Emily founded a Best Buddies chapter to help build one-to-one friendships between students with and without intellectual and developmental disabilities. These relationships help erase (消除) the invisible line that often separates students with such disabilities.
The sisters were inspired by their brother Braden, Emily’s twin brother, who has Down syndrome (唐氏综合征) but doesn’t allow it to prevent him from being involved in athletics and activities at school. He serves as the manager for the girls basketball and girls soccer teams.
“We realized that Braden’s fully involved in teams at school, but other kids aren’t getting that same experience,” Kylie said. “With Best Buddies we’re able to get more kids involved, to go to school events and to meet more people.” Off the field, Kylie hopes to become a neuroscientist who helps improve the lives of those with Down syndrome and other disabilities.
“I’ve spent the most time in soccer so it’s my favorite,” she said. “I have to make sure it doesn’t get to the goalie (守门员), so I’m responsible for backing everybody up. I like that role and I talk a lot on the field.”
While she might be in back, she’s at the forefront of motivating her teammates. As a freshman, Kylie expected to be a midfielder, but her coach desperately needed a sweeper. “I trained her a bit,” her coach said. “She always puts the team first. We knew she could be successful in this role.”
“I’ve been in those situations so many times that it doesn’t bother me anymore,” Kylie said. “It’s my job to stay calm and keep my teammates calm. I kind of feel like I’m doing my job like I’m supposed to do.”
4. Kylie and her sister Emily founded a Best Buddies chapter to ______.(
C
)A. get money from it
B. attract the attention of the public
C. help the disabled get along with normal kids
D. raise money for Braden’s illness
5. What does Kylie hope to become off the field according to the passage?(
D
)A. A soccer player.
B. A doctor.
C. A sweeper.
D. A neuroscientist.
6. What is Kylie’s role while in the game?(
C
)A. She plays in midfield.
B. She just watches the game.
C. She cheers her teammates up.
D. She sweeps the floor.
7. Which of the following words can best describe Kylie?(
C
)A. Smart.
B. Enthusiastic.
C. Positive.
D. Boring.
答案:
4. C 细节理解题。由第二段和第四段第二句可知,C 项正确。
5. D 细节理解题。由第四段最后一句可知,D 项正确。
6. C 细节理解题。由第五段第二句和第六段第一句可知,C 项正确。
7. C 细节理解题。全文没有提及 Kylie 有多么聪明,因此 A 项错误。B 项只概括了 Kylie 对足球的热情,不够全面。C 项较全面地概括了 Kylie 积极的生活态度:帮助残疾学生、在球场上为队友加油。文中未提及 D 项。因此选 C。
5. D 细节理解题。由第四段最后一句可知,D 项正确。
6. C 细节理解题。由第五段第二句和第六段第一句可知,C 项正确。
7. C 细节理解题。全文没有提及 Kylie 有多么聪明,因此 A 项错误。B 项只概括了 Kylie 对足球的热情,不够全面。C 项较全面地概括了 Kylie 积极的生活态度:帮助残疾学生、在球场上为队友加油。文中未提及 D 项。因此选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看