2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第71页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
7 用本单元出现的单词或短语的正确形式替换画线部分,保持句意不变。
1. The new regulations will be of great help to everyone concerned.
2. The exercises are designed to make your stomach muscles stronger.
3. The purpose of the book is to provide information on Chinese traditional sports.
4. The commentator criticised the government's reaction to the oil crisis.
5. Bank statements help you have information about where your money is going.
6. The exhibition records the history of the place.
7. Hearing that he had failed in the election, he struggled hard to manage his disappointment.
8. I'm free every Sunday, so I can go to the language course with you.
1. The new regulations will be of great help to everyone concerned.
benefit
2. The exercises are designed to make your stomach muscles stronger.
strengthen
3. The purpose of the book is to provide information on Chinese traditional sports.
function
4. The commentator criticised the government's reaction to the oil crisis.
response
5. Bank statements help you have information about where your money is going.
keep track of
6. The exhibition records the history of the place.
charts
7. Hearing that he had failed in the election, he struggled hard to manage his disappointment.
master
8. I'm free every Sunday, so I can go to the language course with you.
available
答案:
1. The new regulations will be of great benefit to everyone concerned.
2. The exercises are designed to strengthen your stomach muscles.
3. The function of the book is to provide information on Chinese traditional sports.
4. The commentator criticised the government's response to the oil crisis.
5. Bank statements help you keep track of where your money is going.
6. The exhibition charts the history of the place.
7. Hearing that he had failed in the election, he struggled hard to master his disappointment.
8. I'm available every Sunday, so I can go to the language course with you.
2. The exercises are designed to strengthen your stomach muscles.
3. The function of the book is to provide information on Chinese traditional sports.
4. The commentator criticised the government's response to the oil crisis.
5. Bank statements help you keep track of where your money is going.
6. The exhibition charts the history of the place.
7. Hearing that he had failed in the election, he struggled hard to master his disappointment.
8. I'm available every Sunday, so I can go to the language course with you.
A
Fitness trackers are designed to record your physical activity. They are usually worn around the wrist, where they measure a person’s heart rate. Many people wear them in the hope of losing weight. But a new study finds the electronic device probably does not help with weight loss, according to the researchers from the University of Pittsburgh in the US.
The University of Pittsburgh research team watched two groups of individuals. The first group wore a fitness tracker and took part in health counseling. The researchers compared this group with people who only took part in health counseling. The study found that those who simply had health counseling lost more weight than those who had counseling and wore a fitness tracker. In fact, those who only spoke with the health experts lost nearly six kilograms. Those who used a fitness tracker lost only three and a half kilograms.
John Jakicic is the lead researcher. He is also chairman of the university’s Department of Health and Physical Activity. He questioned the use of electronic devices as tools for weight control and conducted a study which involved 470 people between the ages of 18 and 35. Some of them were overweight, while others were heavier and considered obese. Over three fourths of the people were women. All people were told to have their weight measured once every six months over the two- year study. After six months, researchers divided the group into two parts: one continued with monthly counseling, while members of the other group were given a wearable fitness tracker. Eighteen months later, both groups showed significant improvements in body fitness. However, when it came to losing weight, the people who only spoke with the health experts lost nearly twice as much weight.
1. Which of the following methods is used by the researchers?
A. The prediction method.
B. The comparison method.
C. The reference method.
D. The measurement method.
(
2. From John Jakicic’s research, we can know that ______.
A. fitness trackers are very useful for those who want to lose weight
B. we can rely on electronic devices to control weight
C. electronic devices are not that useful as we thought in helping people lose weight
D. fitness trackers are designed to record your physical activity
(
3. What do you think the author will discuss next?
A. Why they did this research.
B. What advantages the wearable fitness tracker can bring us.
C. Why the former group members lost more weight than the latter.
D. How to choose a suitable wearable fitness tracker.
(
Fitness trackers are designed to record your physical activity. They are usually worn around the wrist, where they measure a person’s heart rate. Many people wear them in the hope of losing weight. But a new study finds the electronic device probably does not help with weight loss, according to the researchers from the University of Pittsburgh in the US.
The University of Pittsburgh research team watched two groups of individuals. The first group wore a fitness tracker and took part in health counseling. The researchers compared this group with people who only took part in health counseling. The study found that those who simply had health counseling lost more weight than those who had counseling and wore a fitness tracker. In fact, those who only spoke with the health experts lost nearly six kilograms. Those who used a fitness tracker lost only three and a half kilograms.
John Jakicic is the lead researcher. He is also chairman of the university’s Department of Health and Physical Activity. He questioned the use of electronic devices as tools for weight control and conducted a study which involved 470 people between the ages of 18 and 35. Some of them were overweight, while others were heavier and considered obese. Over three fourths of the people were women. All people were told to have their weight measured once every six months over the two- year study. After six months, researchers divided the group into two parts: one continued with monthly counseling, while members of the other group were given a wearable fitness tracker. Eighteen months later, both groups showed significant improvements in body fitness. However, when it came to losing weight, the people who only spoke with the health experts lost nearly twice as much weight.
1. Which of the following methods is used by the researchers?
A. The prediction method.
B. The comparison method.
C. The reference method.
D. The measurement method.
(
B
)2. From John Jakicic’s research, we can know that ______.
A. fitness trackers are very useful for those who want to lose weight
B. we can rely on electronic devices to control weight
C. electronic devices are not that useful as we thought in helping people lose weight
D. fitness trackers are designed to record your physical activity
(
C
)3. What do you think the author will discuss next?
A. Why they did this research.
B. What advantages the wearable fitness tracker can bring us.
C. Why the former group members lost more weight than the latter.
D. How to choose a suitable wearable fitness tracker.
(
C
)
答案:
1. B 归纳概括题。由第二段和第三段可知,研究者们使用了对比的研究方法。因此选 B。
2. C 细节理解题。由第二段最后两句以及第三段最后一句的实验结果可以推断出,健身追踪器在减肥方面的作用并没有人们想象中的那么大,C 项正确。D 项是健身追踪器的功能,不是实验结果。因此选 C。
3. C 推理判断题。文中的实验目的是研究健身追踪器是否有助于减肥。文章结尾处的实验结果表明,进行健康咨询的那组减肥效果更明显,由此可以推断出作者接下来可能会探究为什么会出现这种现象,因此选 C。
2. C 细节理解题。由第二段最后两句以及第三段最后一句的实验结果可以推断出,健身追踪器在减肥方面的作用并没有人们想象中的那么大,C 项正确。D 项是健身追踪器的功能,不是实验结果。因此选 C。
3. C 推理判断题。文中的实验目的是研究健身追踪器是否有助于减肥。文章结尾处的实验结果表明,进行健康咨询的那组减肥效果更明显,由此可以推断出作者接下来可能会探究为什么会出现这种现象,因此选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看