2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

B
Which literary character are you dressing up this year? Share your pictures and be part of a worldwide celebration of books and reading.
World Book Day, the annual celebration of books, authors and illustrators (插图画家), sees many schools transformed on 1 March 2018. It’s an opportunity to inspire a love of reading in students – and also for pupils and teachers to dress up as their favourite fictional characters.
We’d love to see what you’re wearing for your characters. Last year, there was such an impressive range sent in that we had trouble picking our favourites. Highlights included The Lord of the Rings characters, the Mad Hatter from Alice in Wonderland and The Old Woman Who Lived in a Shoe.
Send us a photograph of you or your colleagues wearing a World Book Day costume and tell us a bit about what you’re doing with your class to celebrate. If children appear in the picture, please make sure you have permission from the parent or guardian (监护人).
How to contribute? You can share your photographs or videos of your World Book Day costume by clicking on the blue “contribute” button on this webpage or you can download the free app if you have a smartphone. Please use the description field to tell us more about the photo or video.
4. According to the passage, what do people do to celebrate World Book Day? (
C
)
A. Teachers recommend books for students to read.
B. Teachers and pupils read books together for fun.
C. Pupils and teachers dress up as their favourite literary characters.
D. Teachers download the app for their students to use.
5. How can you share your photographs or videos of your World Book Day costume? (
D
)
A. Send them to the organisers by email.
B. Click on the red “contribute” button on the webpage.
C. Pay for the app.
D. Click on the blue “contribute” button on the webpage or download the free app.
6. What does the underlined word “highlights” in paragraph 3 probably mean? (
B
)
A. The bright part of a picture or photograph.
B. The best, most interesting characters last year.
C. The strong light used during night.
D. Areas of hair that are lighter.
答案: 4. C 细节理解题。根据文中第二段最后一句可得出正确答案,故选 C。
5. D 细节理解题。根据文章最后一段可知答案,故选 D。
6. B 词义猜测题。根据第三段第二、三句可知,这里的 highlights 指的是去年老师和学生装扮的有趣、经典的角色,故选 B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭