2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

B
Earth Day falls on 22 April and it began in 1970. It has grown into a global event recognised by over 192 countries. Devoting a special day to helping Earth is a way to demonstrate how much we care about the future of our planet. If you like, there’s always a way for you to get involved in Earth Day celebrations. But you don’t have to wait for Earth Day to show your love for the planet we call home. The following are what you can do for our mother Earth.
Learn more about the environment.
Earth Day is a good time to make a commitment to learning more about the environment and how you can help to protect it. Read articles to get up to date on the current issues affecting the environment, like pollution, water shortage and climate change. Or, learn about a region you’ve never thought about before, like the Arctic, the deserts or the rainforests. Not sure where to start? Check out your local news sources for information about environmental issues in your own backyard.
Join an environmental group.
Think about the issues that concern you the most and if you haven’t done so already, join a local group that undertakes activities to help protect the environment in your area. Earth Day is a great day to start getting involved. In almost any community, you’ll find local groups that do the following:
- Host clean-ups of local rivers, lakes or seashores.
- Plant trees and grow flowers or vegetables in community gardens.
- Protect wildlife habitats under threat.
Spread the word.
Everyone who has environmental knowledge can share with others. It’s a good way to talk about the environment with people who may not think about it that much. Talk to your parents, friends, teachers, siblings, and anyone else you’d like to know about the issues you care about most.
4. The underlined word “demonstrate” in paragraph 1 can be replaced by “______”.
A. display
B. make sure
C. lead to
D. throw light on
A

5. According to the passage, we can get involved in the following activities EXCEPT ______.
A. checking out local news
B. planting trees in community gardens
C. sharing environmental knowledge with others
D. using public transport like buses
D

6. The author writes this passage mainly to ______.
A. tell us what we can do to protect Earth
B. inform us of the information about Earth Day
C. tell us the background of Earth Day
D. tell us the significance of Earth Day
A
答案: 4. A 词义猜测题。根据句意可推断出设立世界地球日是展现人们关注地球未来的一种方式,故选 A。5. D 细节理解题。选项 A、选项 B 和选项 C 在文章第二、三、四段中分别有提及,选项 D 是文章中没有提到的内容。故选 D。6. A 主旨大意题。通读全文可知,文章介绍了我们如何通过有意义的行为来保护地球。故选 A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭