2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

A
Thanksgiving Day is a public vacation. It is a day off for the general population in the US, and schools and most businesses are closed.
What Do People Do
Thanksgiving Day is traditionally a day for families and friends to get together for a special meal. The meal often includes a turkey, stuffing, potatoes, cranberry sauce, gravy, pumpkin pie and vegetables. Thanksgiving Day is a time for many people to give thanks for what they have.
Thanksgiving Day parades are held in some cities and towns on or around Thanksgiving Day. Some parades or festivities also mark the opening of the Christmas shopping season. Some people have a four-day weekend so it is a popular time for trips and to visit family and friends.
Public Life
Most government offices, businesses, schools and other organizations are closed on Thanksgiving Day. Many offices and businesses allow staff to have a four-day weekend so these offices and businesses are also closed on the Friday after Thanksgiving Day. Public transit systems do not usually operate on their regular timetables.
Thanksgiving Day is one of the busiest periods for travel in the US. This can cause congestion and overcrowding. Seasonal parades and busy football games can cause disruption to local traffic.
1. What do people usually do on Thanksgiving Day?
A. All people will have a four-day weekend.
B. People usually get together with their family without travelling.
C. People in government officials still work on this day.
D. People usually go out to parade on this day.
(
D
)
2. What does the underlined word “congestion” in the last paragraph probably mean?
A. Air pollution.
B. Environment damage.
C. Too much traffic and too many people.
D. Destruction to the road.
(
C
)
3. What can we infer from the passage?
A. Students usually go to school to celebrate.
B. Buses usually serve on the regular timetable.
C. You’d better not go shopping because shops are all closed.
D. You and your family can get together for a special meal.
(
D
)
答案: 1. D 细节理解题。根据文章第三段第一句可以得出答案。其余三项均与文中描述不符。2. C 词义猜测题。根据文章上下文可知,感恩节当天人们都外出活动,交通也比平时繁忙,由此可推断出congestion 为“交通拥堵”的意思。3. D 推理判断题。根据文章第二段第一句可以得出答案。选项 A 和选项 B 与第四段的描述不符,选项 C 则与第三段描述不符。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭