2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第40页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
2 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
1
2
3
4
Budgeting for a holiday can be difficult, especially in a country you’ve never visited, so we have created a Krabi budget planner to help you get an idea of the expenses you will spend outside of your accommodation. There’s even packing advice and a guide to the climate and seasons so you can work out the best time to visit.
5
A. Finally, so you can plan your travel schedule.
B. The first step in planning is to decide whereabouts to base your holiday.
C. Below, we’ve laid out these steps more clearly.
D. How to plan your Krabi holidays?
E. First of all, there is little reason not to organise your trip yourself.
F. From where to stay to what to see and do, we have Krabi covered!
G. Another reason to plan your holiday independently is the resorts in Krabi.
1
D
If you’re interested in visiting Krabi but don’t know where to start, this passage will attempt to answer some of your questions.2
E
Although this may seem discouraging, Krabi, like most of Thailand, is very tourist-friendly and there is a developed infrastructure (基础设施) for independent travellers. Plus, on this site you should be able to find most of the information you need to plan your holiday.3
F
4
G
Not only are they very cheap compared with similar resorts in the west, but there are hundreds of small, friendly places that don’t even make it on the package-tour’s radar. You can read our Krabi hotel reviews to get some idea of what is on offer.Budgeting for a holiday can be difficult, especially in a country you’ve never visited, so we have created a Krabi budget planner to help you get an idea of the expenses you will spend outside of your accommodation. There’s even packing advice and a guide to the climate and seasons so you can work out the best time to visit.
5
A
We’ve included information about getting to Krabi, with bus, boat and flight information, and a guide to getting around Krabi. And of course, there are maps of the region as well.A. Finally, so you can plan your travel schedule.
B. The first step in planning is to decide whereabouts to base your holiday.
C. Below, we’ve laid out these steps more clearly.
D. How to plan your Krabi holidays?
E. First of all, there is little reason not to organise your trip yourself.
F. From where to stay to what to see and do, we have Krabi covered!
G. Another reason to plan your holiday independently is the resorts in Krabi.
答案:
1. D 考查文章主题句。浏览全文可知,本文主要介绍如何规划去甲米度假的行程,故选 D。2. E 考查段落主题句。根据第二段可知,甲米对游客十分友好,且有着完善的基础设施。同时根据本空后面句子中的 discouraging 可推知,这里是说游客几乎没有理由不自己规划行程,故选 E。3. F 考查上下文语境。根据第三个空的前一句及下文可知,游客可以在文章中找到住宿、景点等相关信息,故选 F。4. G 考查段落主题句。阅读本段可知,这一段主要讲的是甲米的度假胜地,故选 G。5. A 考查上下文语境。阅读上下文可知,本空应填一个能够承上启下,并起到一定总结作用的句子,故选 A。
1a 选择 can, could, might 或 must,完成句子。
1. We
2. There
3. We
4. She fell asleep at her desk, so she
5. The music festival
6. My goldfish is missing. The cat
1. We
can / could
dress as pirates for Halloween.2. There
must
be a festival on as everyone is celebrating.3. We
might
go to the street party. It depends on the weather.4. She fell asleep at her desk, so she
must
be very tired.5. The music festival
can
not have started because there's no music.6. My goldfish is missing. The cat
could / might
have eaten it.
答案:
1. can / could 2. must 3. might 4. must 5. can 6. could / might
查看更多完整答案,请扫码查看