2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

B
It’s Christmas once again. And you are right there, bothered by a serious question. What do men want for Christmas?
It’s the time of year when men are wondering what Christmas gifts they will receive this season. It’s difficult to find the right Christmas gift for a man, and definitely a lot more difficult than finding one for a woman. Every man has his own taste in things. And just like women, men have a variety of interests – sports, music, cars, games, gadgets (小器具), etc. The possibilities are endless. You should think of something that caters to his interests and not just something that you see in a hardware store or a sports outlet.
If you are not really familiar with the man you are giving the gift to, that’s okay. You can simply choose anything from this list of top Christmas gift ideas we are about to give you to make the receiver feel special. To help you find the best Christmas gift for your father, brother, a guy friend or the friend of a friend, here is our top 10 Christmas gift ideas for him.

4. When you buy Christmas gifts for your father, brother, etc, what should you take into consideration?
A. His own taste and interests.
B. What he got last year.
C. Your interests.
D. His age.
(
A
)
5. Which of the following is the best Christmas gift for your father who likes fixing stuff (东西) at home?
A. Leather wallet.
B. Screwdriver set.
C. Electronic gadgets.
D. Personal travel case.
(
B
)
6. Who is the target reader of the passage?
A. Male shoppers.
B. Female shoppers.
C. Men who are considering buying Christmas gifts.
D. Married women.
(
B
)
7. What is the best title for the passage?
A. Christmas Gifts Make People Happy
B. Men’s View on Christmas Gifts
C. How to Choose Christmas Gifts for Men
D. How to Buy Practical Christmas Gifts
(
C
)
答案: 4. A 细节理解题。根据第二段第三句可知,每位男士都有自己的喜好,同时根据第二段最后一句可知,在买礼物时应考虑是否满足对方的需求,故选 A。5. B 推理判断题。根据题意可知,父亲喜欢修理东西,故选 B。6. B 推理判断题。根据文章第二段和第三段可知,本文的目标读者可能是女儿、妻子或朋友等女性购物者,故选 B。7. C 主旨大意题。根据全文可知,这篇文章是关于如何为男士挑选圣诞礼物的,故选 C。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭