2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
A
Hamburgers were first introduced to the United States in the early 20th century, and the first fast - food restaurant chain opened its doors in 1921. However, it was only after World War II that fast food became popular in the whole country.
After designing their hamburger restaurant to make food in a simpler and more effective way, the McDonald brothers reduced the costs of production. They ended up earning 275,000 by 1951, which was quite a fortune for a small restaurant at that time. Along with other pioneers in the fast - food business, by 1990 fast - food restaurants had taken over the American landscape. Today, at least 50 million Americans are fed by more than 180,000 fast - food restaurants every day.
When analyzing these data, we might find it shocking that the decline of our health has moved in direct proportion (比例) to the rise of fast - food consumption. This, sadly, is not a coincidence (巧合). Since 1990, various kinds of fast food have led to more consumption of calories compared to homemade meals.
The US government has conducted several surveys on this issue, and they have pointed out some alarming facts. Fast food and ultra - processed snacks are now taking the lead in more and more Americans’ daily diets. Rather than healthy food, more people prefer quick, easy treats with high calories like fried chicken and potato chips. Moreover, according to the surveys, fast - food consumption has more than doubled since the 1970s among people aged between 19 and 39. In a relatively short period of time, the fast - food industry has changed not only the way Americans eat, but also their economy and cultural landscape. The rapid development of the fast - food industry also triggers the problem of increased overweight population in the US.
1. What are the first two paragraphs about?
A. The development of the fast - food industry in the world.
B. The booming of the fast - food industry in the US.
C. The influence of fast food on our health.
D. The relationship between fast food and our lifestyle.
(
2. What does the underlined word “triggers” in the last paragraph probably mean?
A. To reduce.
B. To cause.
C. To increase.
D. To remove.
(
3. What is the author’s attitude toward fast food?
A. Supportive.
B. Unconcerned.
C. Negative.
D. Unclear.
(
4. The passage is probably followed by a paragraph about ______.
A. the influence of fast food on the economy
B. the development of fast - food industry
C. the solutions to the problem of overweight population
D. the relationship between fast food and overweight
(
Hamburgers were first introduced to the United States in the early 20th century, and the first fast - food restaurant chain opened its doors in 1921. However, it was only after World War II that fast food became popular in the whole country.
After designing their hamburger restaurant to make food in a simpler and more effective way, the McDonald brothers reduced the costs of production. They ended up earning 275,000 by 1951, which was quite a fortune for a small restaurant at that time. Along with other pioneers in the fast - food business, by 1990 fast - food restaurants had taken over the American landscape. Today, at least 50 million Americans are fed by more than 180,000 fast - food restaurants every day.
When analyzing these data, we might find it shocking that the decline of our health has moved in direct proportion (比例) to the rise of fast - food consumption. This, sadly, is not a coincidence (巧合). Since 1990, various kinds of fast food have led to more consumption of calories compared to homemade meals.
The US government has conducted several surveys on this issue, and they have pointed out some alarming facts. Fast food and ultra - processed snacks are now taking the lead in more and more Americans’ daily diets. Rather than healthy food, more people prefer quick, easy treats with high calories like fried chicken and potato chips. Moreover, according to the surveys, fast - food consumption has more than doubled since the 1970s among people aged between 19 and 39. In a relatively short period of time, the fast - food industry has changed not only the way Americans eat, but also their economy and cultural landscape. The rapid development of the fast - food industry also triggers the problem of increased overweight population in the US.
1. What are the first two paragraphs about?
A. The development of the fast - food industry in the world.
B. The booming of the fast - food industry in the US.
C. The influence of fast food on our health.
D. The relationship between fast food and our lifestyle.
(
B
)2. What does the underlined word “triggers” in the last paragraph probably mean?
A. To reduce.
B. To cause.
C. To increase.
D. To remove.
(
B
)3. What is the author’s attitude toward fast food?
A. Supportive.
B. Unconcerned.
C. Negative.
D. Unclear.
(
C
)4. The passage is probably followed by a paragraph about ______.
A. the influence of fast food on the economy
B. the development of fast - food industry
C. the solutions to the problem of overweight population
D. the relationship between fast food and overweight
(
D
)
答案:
1. B 归纳概括题。由前两段的内容可知,这两段主要讲述了快餐业在美国的兴起和发展,故选 B。2. B 词义猜测题。由上文 Rather than healthy food 可知,快餐往往不是很健康的食物,且从后文 the problem of increased overweight population 可推知,此处表示快餐业的迅速发展引发了一些社会问题,故选 B。3. C 推理判断题。由第三、四段可知,作者提到快餐业的发展与国民健康水平下降成正比,并且肥胖人口也不断增多,可以推出作者对待快餐的态度是消极的,故选 C。4. D 推理判断题。由最后一段最后一句可知,作者在文末提到了快餐业的发展也导致了肥胖人口的增长,据此可推知,下一段应具体阐述快餐与肥胖之间的关系,故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看