2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

Want to take your holidays in Egypt to experience its unique history and civilisation? Here’s a perfect package for you: 4 Nights / 5 Days, Cairo–Aswan–Nile Cruise–Luxor.
Tour Information

Day 1: Arrival in Cairo
You’ll be met by our guide at Cairo International Airport, who’ll take you to your hotel for a good night’s sleep.
Day 2: Pyramids & Sphinx
At 9:00 am, you’ll take a drive to the great wonders of the world: the Great Pyramids of Giza and the legendary Sphinx. Then you will visit Egyptian Museum. After concluding your visit to all the major sites in Cairo, you’ll be transferred to the railway station to take the 8:00 pm overnight sleeper train to Aswan.
Day 3: Aswan
You will start at 10:00 am with a visit to the Aswan High Dam – one of the biggest dams in the world, and then a visit to the Elephantine Island and the Philae Temple. In the late afternoon, you’ll check in to your Nile Cruise, have supper and spend the night on board.
Day 4: Kom Ombo, Edfu, Esna Lock
You’ll set sail via Kom Ombo, Edfu and Esna Lock, where there are a great many historical sites, to Luxor where you dock (停靠) for the night and you sleep aboard the ship.
Day 5: Luxor, Cairo
You’ll check out the Nile Cruise and then visit the Luxor Temple, the Valley of the Kings and the Valley of the Queens. After that, you’ll be transferred to the railway station to head back to Cairo where you’ll fly back home with amazing stories and unforgettable memories.
4. If you choose a three - star hotel in high season, how much should you pay for the trip?
A. $2,198.B. $1,599.
C. $899.D. $1,099.(
D

5. Which two nights will be spent on the ship?
A. Nights 1&2.
B. Nights 2&3.
C. Nights 3&4.
D. Nights 1&4.(
C

6. Which of the following can you see in Cairo?
A. The Aswan High Dam.
B. The Great Pyramids of Giza.
C. The Valley of the Kings.
D. The Elephantine Island.(
B
答案: 4. D 细节理解题。从 Tour Information 下方的表格中可知,在旺季如果住宿选择三星级酒店,所需的旅行总费用是 1099 美元,故选 D。5. C 归纳概括题。文中介绍第三天 have supper and spend the night on board,第四天 sleep aboard the ship,故选 C。6. B 细节理解题。第二天的行程是在开罗,B 项 The Great Pyramids of Giza 是开罗的景点。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭