2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

A
When you look at a map of the Caribbean, you will see a bunch of little islands surrounded by blue waters, which include places that aren’t always household names, like Montserrat and Anguilla.
While some of the names may not be familiar, the Caribbean is a popular holiday region. Those little dots on the map often turn out to be ideal resorts. There are thousands of islands in the area, many of which are sparsely (稀少地) populated but with breathtaking landscapes.
The biggest challenge you might face in planning your trip is choosing where in the Caribbean to go. All of the nations feature excellent weather. Most feature beautiful beaches. You can enjoy the waters in most of the Caribbean nations and as is often the case with island nations, you will be welcomed warmly by the locals. Here is some information to help you.
Unless you can walk on water or you cruise the Caribbean, the best way to visit is to fly. Some destinations have more frequent and cheaper flights than others. You should do some comparison shopping on flights to the Caribbean. And if you are planning on flying there during the Christmas holiday weeks, it’s important to book as early as possible because prices will just keep going up as they get closer.
The Caribbean offers a wide variety of accommodation options. Check out the Caribbean hotels that are available to get a better idea of the various options. If you are on a tight budget, then the Caribbean could be challenging, as there are only a few cheap hotels and hostels that might help you save some money.
Many people see the Caribbean from a cruise ship. There is no shortage of cruises that will take you through the region. You can go online to find the cruise or holiday package that is right for you.
1. The Caribbean is popular with tourists mainly because ______.
A. the area has a small population
B. the places are not always household names
C. there are many beautiful islands
D. there is no shortage of cruises that can take travellers there
C

2. The underlined word “they” in paragraph 4 refers to ______.
A. prices of air tickets
B. tourists to the Caribbean
C. flights to the Caribbean
D. the Christmas holiday weeks
D

3. What can we infer from the passage?
A. Public transport in some of the Caribbean nations is not quite convenient.
B. It is not cheap to take a trip to the Caribbean, especially during Christmas.
C. It is better to cruise the Caribbean instead of taking a flight.
D. There are not many choices on hotels in the Caribbean.
B
答案: 1. C 细节理解题。根据文章第二段可知,加勒比海地区受欢迎的主要原因是那里有上千座岛屿和美丽的风景。2. D 推理判断题。根据文章第四段最后一句可知,这里的 they 应该指代 the Christmas holiday weeks。3. B 推理判断题。根据文章第四段和第五段可知,圣诞节期间机票价格上涨,而且价格低的旅馆很少,可以推断出去加勒比海地区旅游花费较高。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭