2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第110页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
C
*Blue Planet II* continues the *Blue Planet* tradition of filming the rarest animals and behaviours that have never before been caught on camera. Each episode takes us through one of the many oceanic environments of the world, like the vastness of the open ocean, and each one has at least one animal that will make you feel impressed. More than 6,000 hours of underwater footage shot and over 125 expeditions to 39 countries allow the directors to create thrilling, breathtaking stories.
The photography in *Blue Planet II* is so amazing. It's like sitting in the water and experiencing it in person. To be honest, I can't think of another documentary that features this kind of jaw-dropping photography. And while the photography gets all of the credit, credit should also go to the documentary makers for bringing us so many fascinating stories. The documentary records the damage people have made to our planet in the last two decades, and it reveals different environmental problems in a more direct and thought-provoking way.
*Blue Planet II* shows the astonishing characters, interesting places and extraordinary new animal behaviours. Warm and impressive stories about the sea will build people's emotional relationship with our oceans and bring a new *perspective* to this little-known world. If you love or enjoy nature documentaries, you should absolutely not miss this. *Blue Planet II* is a WINNER.
7. Where are we most likely to read this passage?
A. On a news website.
B. In the ads on a magazine.
C. On BBC official website.
D. On a film lover's blog.
(
8. What does the underlined word "perspective" in paragraph 3 probably mean?
A. Stage.
B. Feature.
C. Method of taking photos.
D. Way of thinking.
(
9. Which of the following statements is NOT true about the author's attitude to the documentary?
A. The author thinks the photography is excellent and amazing.
B. The author thinks there are other documentaries that are as good as *Blue Planet II* in photography.
C. The author thinks the stories told in the documentary also deserve the credit.
D. The author thinks for those who love nature documentaries, it is well worth watching.
(
*Blue Planet II* continues the *Blue Planet* tradition of filming the rarest animals and behaviours that have never before been caught on camera. Each episode takes us through one of the many oceanic environments of the world, like the vastness of the open ocean, and each one has at least one animal that will make you feel impressed. More than 6,000 hours of underwater footage shot and over 125 expeditions to 39 countries allow the directors to create thrilling, breathtaking stories.
The photography in *Blue Planet II* is so amazing. It's like sitting in the water and experiencing it in person. To be honest, I can't think of another documentary that features this kind of jaw-dropping photography. And while the photography gets all of the credit, credit should also go to the documentary makers for bringing us so many fascinating stories. The documentary records the damage people have made to our planet in the last two decades, and it reveals different environmental problems in a more direct and thought-provoking way.
*Blue Planet II* shows the astonishing characters, interesting places and extraordinary new animal behaviours. Warm and impressive stories about the sea will build people's emotional relationship with our oceans and bring a new *perspective* to this little-known world. If you love or enjoy nature documentaries, you should absolutely not miss this. *Blue Planet II* is a WINNER.
7. Where are we most likely to read this passage?
A. On a news website.
B. In the ads on a magazine.
C. On BBC official website.
D. On a film lover's blog.
(
D
)8. What does the underlined word "perspective" in paragraph 3 probably mean?
A. Stage.
B. Feature.
C. Method of taking photos.
D. Way of thinking.
(
D
)9. Which of the following statements is NOT true about the author's attitude to the documentary?
A. The author thinks the photography is excellent and amazing.
B. The author thinks there are other documentaries that are as good as *Blue Planet II* in photography.
C. The author thinks the stories told in the documentary also deserve the credit.
D. The author thinks for those who love nature documentaries, it is well worth watching.
(
B
)
答案:
7. D 推理判断题。这篇文章是关于 Blue Planet II 的评论,同时作者在文章中表达了自己对此评论的看法。因此,这篇文章最有可能出现在影评人的博客当中,故选 D。
8. D 词义猜测题。根据这句话的意思可知,作者强调了 Blue Planet II 中那些令人印象深刻的关于海洋的信息能帮助人们建立起与海洋世界的情感关联,同时也向人们提供了了解这一未知世界的新方式,故选 D。
9. B 细节理解题。根据第二段第三句可知,作者认为其他纪录片在摄影方面无法超越《蓝色星球 2》,故选 B。
8. D 词义猜测题。根据这句话的意思可知,作者强调了 Blue Planet II 中那些令人印象深刻的关于海洋的信息能帮助人们建立起与海洋世界的情感关联,同时也向人们提供了了解这一未知世界的新方式,故选 D。
9. B 细节理解题。根据第二段第三句可知,作者认为其他纪录片在摄影方面无法超越《蓝色星球 2》,故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看