2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

B
*Coco*, full of wit, music and color, was listed as one of the best movies in 2018 by Douban, a large Chinese social network. Miguel is a 12-year-old boy in Mexico who wants to become a musician against the wishes of his family. In order to take part in a music competition, Miguel borrows a famous guitar. But he is transported to the Land of the Dead and has a wonderful and amazing adventure. The movie's lovely title *Coco* derives from the name of Miguel's oldest living relative, great-great-grandmother Coco, whose importance to the story only becomes clear late in the movie.
There's a strong family theme in this movie, and it is mainly focused on our experiences of memory and death, which are successfully combined in the theme song, *Remember Me*. This movie has a magic that Pixar hasn't had for a while. And for tears that audiences try hard to hold back, the last five minutes of *Coco* might come to be compared to the opening of *Up*.
Does *Coco* rise to the heights of Pixar's very best work? No. But it is a generous, heartfelt movie, full of color and music, one that highlights the importance of family. Moving and amusing, *Coco* stands out in the Pixar productions as their first truly diverse movie. Let's hope this is only the start of a new wave of animated Hollywood movies, and in the future they can all be as fun as this, or even better.
4. Why does the author compare the ending of *Coco* with the opening of *Up*?
(
C
)
A. To explain these two belong to the same kind of movie.
B. To stress that *Up* is not as touching as *Coco*.
C. To emphasize that the ending of *Coco* is really moving.
D. To show the similarities and differences between *Coco* and *Up*.
5. Which of the following statements is NOT true about *Coco*?
(
B
)
A. The theme of the movie is well reflected in its theme song.
B. It represents a normal Hollywood animation.
C. It is so touching that people find it hard to hold their tears back.
D. It causes people to think about life and death.
6. What is the author's attitude toward the movie?
(
B
)
A. Critical.
B. Positive.
C. Disapproval.
D. Neutral.
答案: 4. C 细节理解题。根据文章第二段最后一句话可知,C 项正确。
5. B 细节理解题。根据文章第二段的细节可知,A、C、D 三项的内容与原文相符。根据文章最后一段的细节可知,B 项内容与原文相反,故选 B。
6. B 推理判断题。文章讲的是 Coco 这部电影所描述的亲情感人至深,对观众产生了积极影响。同时,作者也将这部影片与皮克斯出品的其他动画片进行了对比,充分认可这部影片,故选 B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭