2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

A
Turning a classic children's book into a movie isn't always an easy task. Disney released an Oscar-winning animated short called *Ferdinand and the Bull* back in 1938. And in 2017, the story of Ferdinand was adapted on screen for the second time.
Directed by Carlos Saldanha, the movie *Ferdinand* follows a similar theme to his other movies for 20th Century Fox: a loner animal needs to fight his way out with other animals to save the day. Will they succeed? Only with a little courage, a small amount of physical strength and a large amount of friendship, of course.
Here, Ferdinand, who would rather appreciate flowers in spring than fight with the tough guy Valiente, is the weakest among his brothers and sisters. He manages to escape the farm which he grows up on, and is discovered by young animal lover Nina. He lives on her father's flower farm, eating carrots and having a really good time until he grows up to be an adult bull. Then Ferdinand gets captured and is sent back to seemingly the only bull farm in all of Spain, Casa del Toro.
There, he meets Lupe, a goat that comforts him a lot and reunites with his former bull mates, including Valiente, who used to treat him badly. Valiente's view, shared by the other bulls, is "You're either a fighter or meat". But Ferdinand still refuses to fight.
*Ferdinand* is not going to be the next *Frozen* or *Lion King* movie, but there's a reason the story is still being told more than 80 years after it was first published. Its lessons - be true to yourself, go your own way, and don't let society tell you what you should or shouldn't be - are just as applicable today as they were then.
1. Which of the following statements is true about the movie *Ferdinand*?
A. It is believed to be the next *Frozen*.
B. It is adapted from *Ice Age*.
C. It is the first time that it has been on the screen.
D. Audiences can still learn from the story nowadays.
(
D
)
2. Ferdinand is a bull that ______.
A. is the strongest on the farm
B. enjoys bullfighting but often loses the game
C. has a happy childhood
D. accepts to fight after realizing the fact that it will be killed otherwise
(
C
)
3. What is the story of *Ferdinand* aiming to tell the audience?
A. The importance of friendship.
B. The power of courage.
C. Be yourself no matter what society tells you.
D. If you have courage, you will fight your way out.
(
C
)
答案: 1. D 细节理解题。根据文章最后一段细节可知,D 项正确。
2. C 细节理解题。根据文章第三段的细节,Ferdinand 从农场逃跑后遇到 Nina,一直生活幸福,直到成长为成年公牛,故 C 项正确。
3. C 推理判断题。根据文章最后一段可知,C 项正确。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭