2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版》

2 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
If you don’t like to watch films in the theatre, try to make a “home theatre”! Here are some tips for you to prepare your space and get ready!
Choose a space for your “home theatre”. 1 ____
F
. But it should be a space where you can watch a film undisturbed for a few hours. Ideally, it should be a quiet space with curtains that allow you to block out light. Your bedroom could also work as your “home theatre”. Watching a film in your bed is a super comfortable option.
Set up a TV, projector, or computer. Of course, your “home theatre” will need a screen to display your film. 2 ____
B
. However, if you are enjoying a film alone, you can watch directly from your computer or tablet.
3 ____
G
. A good view of the screen is the key to enjoying a film. Make sure the chairs and couches are positioned for a great view. Sitting too close to the screen is bad for your eyes while sitting too far away can make it difficult to see. If you are watching a film with others, make sure that everyone can get a good view from different spots.
Dim the lights. If you want to have a better experience of watching films at home, a dark environment is important. Don’t forget to turn off or dim your overhead lights and lamps, and close curtains if it’s light outside.
4 ____
C
. Light and sounds from a phone can be extremely distracting. Turn off or silence your phone, and have others do the same. One good idea is to have your fellow film watchers place their phones in a bowl in the centre of the room. The first one to take his or her phone during the film has to pay for everyone’s drinks and snacks for the rest of the night.
5 ____
E
.
A. This means you have to separate a room as a “home theatre”.
B. Flat screen TVs work best for areas with bright light, like a living room.
C. Turn phones off.
D. Create a quiet environment and keep silent.
E. Now everything is ready! Go and enjoy your film!
F. This doesn’t have to be a room specially used to watch films.
G. Move furniture for the best viewing experience, if necessary.
答案: 1. F 考查上下文语境。根据上下文可知,这一段是说为你的“家庭影院”选择一个空间,再结合该空后面的 but 可知选项 F 正确。2. B 考查上下文语境。根据该段内容可知,这一段说的是播放电影的设备,故选 B。3. G 考查段落主题句。根据本段内容可知,这一段是说家具的位置会影响看电影的视觉体验,故选 G。4. C 考查段落主题句。根据下文可知,该段是说观影时应关闭手机或将手机调成静音模式,故选 C。5. E 考查上下文语境。根据上文可知,各项准备已就绪,所以此处应填一个总结全文的句子,故选 E。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭