2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
B
We all know ultra-processed foods are harmful to us, but it seems hard to resist the sweet smell of sweets and cakes. However, recently published research may make you think twice before picking up the colourful sweets next time.
Ultra-processed foods range from the sweets that turn your tongue blue to those healthier-sounding canned soups packed with artificial (人工的) flavours. All in all, they are typically much more calorie-, sodium- (钠) and sugar-packed. According to the research, people who eat more ultra-processed foods are more likely to be more obese (病态肥胖的) and overweight, and tend to have a higher risk of having heart problems, diabetes or even cancer, including colorectal cancer (结肠直肠癌), breast cancer, etc.
This new link was observed when researchers analysed 24-hour dietary records of nearly 105,000 adults. Participants recorded what they ate from a list of 3,300 food items. Those items were later divided into different groups based on the degree to which they were processed.
“Ultra-processed fats and sauces, sugary products and drinks were associated with an increased risk of overall cancer,” the study says. Researchers have found that a 10% increase in the share of ultra-processed foods in the diet was related to an even greater increase in risks for overall cancer and breast cancer.
Faced with the surprising results, the researchers did many analysis and adjusted the findings for other factors, according to the study co-author Mathilde Touvier, and still, the results were quite concerning. She and her team suggested that people should try to limit the consumption of ultra-processed foods, making a balanced and diversified diet one of the prime concerns about public health.
4. What is the feature of ultra-processed foods?
A. They are often served in large volumes.
B. They are more calorie-, sodium- and sugar-packed.
C. They are cooked for a long time.
D. They contain no nutrition at all.
(
5. The underlined word “associated” in paragraph 4 can be replaced by “______”.
A. faced
B. connected
C. recorded
D. shared
(
6. What can we learn from the passage?
A. Ultra-processed sugary product is the reason for an increased risk of colorectal cancer.
B. Eating a lot of processed meat like bacon is tied to an increased overall cancer risk.
C. Ultra-processed products are not responsible for an increased risk of breast cancer.
D. People who live on ultra-processed foods are more likely to have heart problems or diabetes.
(
7. What is the passage mainly about?
A. Cancers are caused by ultra-processed foods.
B. Eating less ultra-processed foods benefits people a lot.
C. Ultra-processed foods are linked to increased cancer risk.
D. Ultra-processed foods are associated with overweight.
(
We all know ultra-processed foods are harmful to us, but it seems hard to resist the sweet smell of sweets and cakes. However, recently published research may make you think twice before picking up the colourful sweets next time.
Ultra-processed foods range from the sweets that turn your tongue blue to those healthier-sounding canned soups packed with artificial (人工的) flavours. All in all, they are typically much more calorie-, sodium- (钠) and sugar-packed. According to the research, people who eat more ultra-processed foods are more likely to be more obese (病态肥胖的) and overweight, and tend to have a higher risk of having heart problems, diabetes or even cancer, including colorectal cancer (结肠直肠癌), breast cancer, etc.
This new link was observed when researchers analysed 24-hour dietary records of nearly 105,000 adults. Participants recorded what they ate from a list of 3,300 food items. Those items were later divided into different groups based on the degree to which they were processed.
“Ultra-processed fats and sauces, sugary products and drinks were associated with an increased risk of overall cancer,” the study says. Researchers have found that a 10% increase in the share of ultra-processed foods in the diet was related to an even greater increase in risks for overall cancer and breast cancer.
Faced with the surprising results, the researchers did many analysis and adjusted the findings for other factors, according to the study co-author Mathilde Touvier, and still, the results were quite concerning. She and her team suggested that people should try to limit the consumption of ultra-processed foods, making a balanced and diversified diet one of the prime concerns about public health.
4. What is the feature of ultra-processed foods?
A. They are often served in large volumes.
B. They are more calorie-, sodium- and sugar-packed.
C. They are cooked for a long time.
D. They contain no nutrition at all.
(
B
)5. The underlined word “associated” in paragraph 4 can be replaced by “______”.
A. faced
B. connected
C. recorded
D. shared
(
B
)6. What can we learn from the passage?
A. Ultra-processed sugary product is the reason for an increased risk of colorectal cancer.
B. Eating a lot of processed meat like bacon is tied to an increased overall cancer risk.
C. Ultra-processed products are not responsible for an increased risk of breast cancer.
D. People who live on ultra-processed foods are more likely to have heart problems or diabetes.
(
D
)7. What is the passage mainly about?
A. Cancers are caused by ultra-processed foods.
B. Eating less ultra-processed foods benefits people a lot.
C. Ultra-processed foods are linked to increased cancer risk.
D. Ultra-processed foods are associated with overweight.
(
C
)
答案:
4. B 细节理解题。由第二段第二句可知,高度加工食品里热量、糖分和盐的含量更高。5. B 词义猜测题。由上下文可知,研究表明高度加工食品与罹患癌症的风险是相关联的,be associated with 意为“和……有关联”,故选B。6. D 细节理解题。由第二段最后一句可知,过度食用高度加工食品的人更容易患有心脏疾病或肥胖症,故选D。7. C 主旨大意题。由全文内容可知,本文主要讲述了高度加工食品给人体健康带来的风险,尤其是增加罹患癌症的风险,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看