第74页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
听下面一段独白,回答第 8 至第 10 小题。
8. What is the speaker talking about?
A. How to join a school trip.
B. How to make school trips safe.
C. Where to have a school trip.
(
9. What is against the speaker's advice?
A. Listen to teachers carefully.
B. Always stay with others.
C. Sing and dance on the bus.
(
10. What should we do if we feel sick during the trip?
A. Tell a teacher immediately.
B. Phone a doctor at once.
C. Wear a seat belt.
(
8. What is the speaker talking about?
A. How to join a school trip.
B. How to make school trips safe.
C. Where to have a school trip.
(
B
)9. What is against the speaker's advice?
A. Listen to teachers carefully.
B. Always stay with others.
C. Sing and dance on the bus.
(
C
)10. What should we do if we feel sick during the trip?
A. Tell a teacher immediately.
B. Phone a doctor at once.
C. Wear a seat belt.
(
A
)
答案:
8.B 9.C 10.A
Ⅱ. 读(共 1 题;满分 5 分)
朗读下面短文,你有 2 分钟的时间浏览短文并做录音准备。听到录音提示音后,在 90 秒钟的时间内完整朗读短文。
My name is Alice. I was born in a small village in 2001. When I was thirteen, my father lost his legs because of an accident. He wasn't able to work. And my mother had a heart problem. My family was very poor. Thanks to a kind woman, I was able to finish high school. Now I am studying education at university. When I leave university, I'm going to teach in the mountains. I would like to try my best to help poor children like me.
朗读下面短文,你有 2 分钟的时间浏览短文并做录音准备。听到录音提示音后,在 90 秒钟的时间内完整朗读短文。
My name is Alice. I was born in a small village in 2001. When I was thirteen, my father lost his legs because of an accident. He wasn't able to work. And my mother had a heart problem. My family was very poor. Thanks to a kind woman, I was able to finish high school. Now I am studying education at university. When I leave university, I'm going to teach in the mountains. I would like to try my best to help poor children like me.
答案:
本题为朗读题,需在90秒内完整朗读短文。注意语音语调准确,语速适中,停顿合理,清晰读出每个单词及句子。
第一节:听对话,根据所听内容口头回答问题,听到录音提示音后,你有 10 秒钟的作答时间。每段对话读两遍。(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)
听下面一段对话,回答第 1 小题。
1. Why did Kitty get scared 3 days ago?
听下面一段对话,回答第 2 小题。
2. What will the boy do after school tomorrow?
听下面一段对话,回答第 3 小题。
3. What does Jeff usually do at 10:00 pm?
听下面一段对话,回答第 4 小题。
4. What's the boy's advice?
听下面一段对话,回答第 5 小题。
5. What did Jim plan to do at first last weekend?
听下面一段对话,回答第 1 小题。
1. Why did Kitty get scared 3 days ago?
Because a snake came into her/their tent.
听下面一段对话,回答第 2 小题。
2. What will the boy do after school tomorrow?
He/The boy will have a class meeting.
听下面一段对话,回答第 3 小题。
3. What does Jeff usually do at 10:00 pm?
He/Jeff usually goes to bed at 10:00 p.m.
听下面一段对话,回答第 4 小题。
4. What's the boy's advice?
Just remember to swim in safe areas and never swim alone.
听下面一段对话,回答第 5 小题。
5. What did Jim plan to do at first last weekend?
He/Jim planned to go to the park to go skateboarding at first.
答案:
1.Because a snake came into her/their tent. 2.He/The boy will have a class meeting. 3.He/Jeff usually goes to bed at 10:00 p.m. 4.Just remember to swim in safe areas and never swim alone. 5.He/Jim planned to go to the park to go skateboarding at first.
查看更多完整答案,请扫码查看