第50页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
听下面一段独白,回答第 8 至第 10 小题。
8. Where does Bill’s brother work?
A. In a school.
B. On a farm.
C. In a hospital.
9. Who went hiking in the mountains?
A. Bill’s parents.
B. Bill’s classmates.
C. Bill’s brother.
10. Where did Bill go in July with the other students in his school?
A. To France.
B. To Scotland.
C. To India.
8. Where does Bill’s brother work?
A. In a school.
B. On a farm.
C. In a hospital.
9. Who went hiking in the mountains?
A. Bill’s parents.
B. Bill’s classmates.
C. Bill’s brother.
10. Where did Bill go in July with the other students in his school?
A. To France.
B. To Scotland.
C. To India.
答案:
8.A 9.C 10.C
Ⅱ. 读(共 1 题;满分 5 分)
朗读下面短文,你有 2 分钟的时间浏览短文并做录音准备。听到录音提示音后,在 90 秒钟的时间内完整朗读短文。
Last summer, I had a happy holiday with my family. We went to the seaside for three days. Every morning, we walked along the beach and collected beautiful seashells. In the afternoon, we swam in the sea and played volleyball on the sand. The weather was sunny and warm, so we felt very comfortable. At night, we enjoyed delicious seafood for dinner. I also took many photos to remember this trip. My parents and I laughed a lot and shared many stories. This holiday was really wonderful. I hope I can have another happy holiday like this next year.
朗读下面短文,你有 2 分钟的时间浏览短文并做录音准备。听到录音提示音后,在 90 秒钟的时间内完整朗读短文。
Last summer, I had a happy holiday with my family. We went to the seaside for three days. Every morning, we walked along the beach and collected beautiful seashells. In the afternoon, we swam in the sea and played volleyball on the sand. The weather was sunny and warm, so we felt very comfortable. At night, we enjoyed delicious seafood for dinner. I also took many photos to remember this trip. My parents and I laughed a lot and shared many stories. This holiday was really wonderful. I hope I can have another happy holiday like this next year.
答案:
本题为朗读题,需在90秒内完整朗读短文。注意语音语调准确,语速适中,停顿合理,清晰读出每个单词及句子。
第一节:听对话,根据所听内容口头回答问题,听到录音提示音后,你有 10 秒钟的作答时间。每段对话读两遍。(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)
听下面一段对话,回答第 1 小题。
1. Why did Bob stay at home yesterday?
听下面一段对话,回答第 2 小题。
2. What did the girl want to do last Sunday?
听下面一段对话,回答第 3 小题。
3. What does the boy want to have?
听下面一段对话,回答第 4 小题。
4. What did the girl do last October?
听下面一段对话,回答第 5 小题。
5. Where is Grace?
听下面一段对话,回答第 1 小题。
1. Why did Bob stay at home yesterday?
Because he had to look after his brother.
听下面一段对话,回答第 2 小题。
2. What did the girl want to do last Sunday?
She wanted to play volleyball.
听下面一段对话,回答第 3 小题。
3. What does the boy want to have?
He/The boy wants to have a cup of milk.
听下面一段对话,回答第 4 小题。
4. What did the girl do last October?
She/The girl went to Hong Kong on vacation.
听下面一段对话,回答第 5 小题。
5. Where is Grace?
She/Grace is in the club.
答案:
1. Because he had to look after his brother.
2. She wanted to play volleyball.
3. He/The boy wants to have a cup of milk.
4. She/The girl went to Hong Kong on vacation.
5. She/Grace is in the club.
2. She wanted to play volleyball.
3. He/The boy wants to have a cup of milk.
4. She/The girl went to Hong Kong on vacation.
5. She/Grace is in the club.
查看更多完整答案,请扫码查看