2025年同步练习册配套检测卷七年级英语上册鲁教版五四制


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册配套检测卷七年级英语上册鲁教版五四制 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步练习册配套检测卷七年级英语上册鲁教版五四制》

第一节 阅读表达(共5小题;每小题2分,满分10分)
阅读下面短文,完成短文后的问题。
A strange house
There is a strange house in Teddy's neighbourhood.It often sneezes(打喷嚏)and no
one lives in it.Teddy,Ben and Nina want to find out why the house sneezes,so one day
they get into the house after the sun goes down.

“ The house is too dirty,” says Teddy.“ The dust(灰尘)may make the house sneeze.”
The kids start to cleanup the rooms.A little black mouse sees them and starts to do the
cleaning with them.After a few hours,the house gets clean again.And it stops sneezing.
At this time,the black mouse turns into a little boy.“ Thanks for helping me clean
the house,” says the boy.“ This is my house.A witch(女巫)turned me into a mouse
because I was lazy and never did the housework.”

“ It's OK,” say Teddy,Ben and Nina.“ We think you can keep your house clean all
the time.” The four kids become good friends and they have fun playing games in the
house.
56.When did the kids get into the house?
They got into the house after the sun went down.

57.What is the house like when the kids get in?
It is very dirty.

58.What color is the mouse?
It is black.

59.Why did the witch turn the boy into a mouse?
Because he was lazy and never did the housework.

60.What do the kids do at last?
They play games in the house.
答案: 56. They got into the house after the sun went down. 57. It is very dirty. 58. It is black. 59. Because he was lazy and never did the housework. 60. They play games in the house.
第二节 写作(满分15分)
根据下面图画提示,用英语写一篇不少于80词的短文,描述这则故事。

提示词:tortoise 乌龟; rabbit 兔子; catch up with 赶上 ______ ______
答案:
One possible version: Once upon a time, there was a rabbit. It liked running.
One day a tortoise decided to compete with the rabbit. All the animals went to watch the game. At first, the rabbit ran very fast and the tortoise walked very slowly. The rabbit thought it ran so fast that the tortoise wasn't able to catch up with it. So it fell asleep under a tree. However, the tortoise kept on walking without taking a break. Finally, the tortoise won the game and all the animals cheered for it. This story tells us we should always do everything carefully and shouldn't look down on others.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭