第38页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
听下面一段独白,回答第8至第10小题。
8.What is Grace having tomorrow?
A.A birthday party. B.A good luck party. C.A Diwali party.
9.How many kinds of cards were there in the shops?
A.Two. B.Three. C.Four.
10.What did Grace think of the card from Molly?
A.It was out of style. B.It was like a birthday card. C.It was the best.
8.What is Grace having tomorrow?
A.A birthday party. B.A good luck party. C.A Diwali party.
9.How many kinds of cards were there in the shops?
A.Two. B.Three. C.Four.
10.What did Grace think of the card from Molly?
A.It was out of style. B.It was like a birthday card. C.It was the best.
答案:
8.C 9.B 10.C
Ⅱ.读(共1题;满分5分)
朗读下面短文,你有2分钟的时间浏览短文并做录音准备。听到录音提示音后,在90
秒钟的时间内完整朗读短文。
Jimmy and Tommy were good friends.They were in the same class.Tommy was
clever,It seemed that everything was easy to him.He never seemed to work hard.He
spent much of his time on football or other games.
Jimmy was not so clever as Tommy.He was slow in his work.But he was hard-
working.He worked hard at his lesS sons day a ff ter day.
In the final examination,to everyone's surprise,slow but hard-working Jimmy got the
first place.
The story tells us that one cannot depend on one's cleverness.One still has to work
hard at one's own subjects or work.
朗读下面短文,你有2分钟的时间浏览短文并做录音准备。听到录音提示音后,在90
秒钟的时间内完整朗读短文。
Jimmy and Tommy were good friends.They were in the same class.Tommy was
clever,It seemed that everything was easy to him.He never seemed to work hard.He
spent much of his time on football or other games.
Jimmy was not so clever as Tommy.He was slow in his work.But he was hard-
working.He worked hard at his lesS sons day a ff ter day.
In the final examination,to everyone's surprise,slow but hard-working Jimmy got the
first place.
The story tells us that one cannot depend on one's cleverness.One still has to work
hard at one's own subjects or work.
答案:
本题为朗读题,需在90秒内完整朗读短文。注意语音语调准确,语速适中,停顿合理,清晰读出每个单词及句子。
第一节:听对话,根据所听内容口头回答问题,听到录音提示音后,你有10秒钟的作答时间。每段对话读两遍。(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面一段对话,回答第1小题。
1.What's the weather like?
听下面一段对话,回答第2小题。
2.What does Miss Lee ask Tom to do?
听下面一段对话,回答第3小题。
3.Why does Tom like his new roommate very much?
听下面一段对话,回答第4小题。
4.What did the farmer do to Paul?
听下面一段对话,回答第5小题。
5.What does the boy think of Yu Gong? l
听下面一段对话,回答第1小题。
1.What's the weather like?
It's cloudy and raining.
听下面一段对话,回答第2小题。
2.What does Miss Lee ask Tom to do?
She asked Tom to tell her the main idea of the/this story.
听下面一段对话,回答第3小题。
3.Why does Tom like his new roommate very much?
Because he can cook delicious food.
听下面一段对话,回答第4小题。
4.What did the farmer do to Paul?
He/The farmer took Paul home.
听下面一段对话,回答第5小题。
5.What does the boy think of Yu Gong? l
He/The boy thinks he is brave.
答案:
1. It's cloudy and raining. 2. She asked Tom to tell her the main idea of the/this story. 3. Because he can cook delicious food. 4. He/The farmer took Paul home. 5. He/The boy thinks he is brave.
查看更多完整答案,请扫码查看