第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
第四节 完成句子(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分)
根据所给汉语句子完成英语句子。
51. 周末的时候,我和同学常常在图书馆见面一起学习。
On weekends, I often
52. 我对科学感兴趣,所以经常参加学校的科技活动。
I
53. 我小时候常常和爷爷奶奶一起在公园散步。
I
54. 我们每天轮流擦黑板和扫地。
We
55. 如果你在学习中遇到困难,请随时来找我帮忙。
If you
根据所给汉语句子完成英语句子。
51. 周末的时候,我和同学常常在图书馆见面一起学习。
On weekends, I often
meet up with
my classmates at the library to study together.52. 我对科学感兴趣,所以经常参加学校的科技活动。
I
am interested in
science, so I often take part in science activities at school.53. 我小时候常常和爷爷奶奶一起在公园散步。
I
used to
go for walks in the park with my grandparents when I was a child.54. 我们每天轮流擦黑板和扫地。
We
take turns to
clean the blackboard and sweep the floor every day.55. 如果你在学习中遇到困难,请随时来找我帮忙。
If you
are in trouble
with your studies, please come to me for help at any time.
答案:
51. meet up with 52. am interested in 53. used to 54. take turns to 55. are in trouble
第一节 阅读表达(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)
阅读下面短文,完成短文后的问题。
I’m David. My uncle has a big farm in Sydney. I went on a trip with my parents there last weekend. We got up early on Saturday morning and left home at 7:00 am. We drove the car to the farm. We got to the farm at 10 am.
When we arrived, my uncle and aunt were busy picking strawberries on the farm. I helped them feed the chickens and horses. In the afternoon, we helped my aunt plant vegetables. It was really difficult for me. The next day, it was cloudy and cool. My cousins and I went fishing. It was exciting. Many apple trees are on the farm. All of us went to pick apples in the afternoon. My uncle put some apples in a basket and told us to take them home. At 3:45 pm. we drove home happily.
56. How did David go to his uncle’s farm?
57. What did David do after he arrived at the farm on Saturday morning?
58. What did David think of growing vegetables?
59. How was the weather on Sunday?
60. When did they drive home?
阅读下面短文,完成短文后的问题。
I’m David. My uncle has a big farm in Sydney. I went on a trip with my parents there last weekend. We got up early on Saturday morning and left home at 7:00 am. We drove the car to the farm. We got to the farm at 10 am.
When we arrived, my uncle and aunt were busy picking strawberries on the farm. I helped them feed the chickens and horses. In the afternoon, we helped my aunt plant vegetables. It was really difficult for me. The next day, it was cloudy and cool. My cousins and I went fishing. It was exciting. Many apple trees are on the farm. All of us went to pick apples in the afternoon. My uncle put some apples in a basket and told us to take them home. At 3:45 pm. we drove home happily.
56. How did David go to his uncle’s farm?
David went to his uncle's farm by car.
57. What did David do after he arrived at the farm on Saturday morning?
David fed the chickens and horses.
58. What did David think of growing vegetables?
It was really difficult for him.
59. How was the weather on Sunday?
It was cloudy and cool.
60. When did they drive home?
(On Sunday)At 3:45 p.m. they drove home happily.
答案:
56. David went to his uncle's farm by car. 57. David fed the chickens and horses. 58. It was really difficult for him. 59. It was cloudy and cool. 60.(On Sunday)At 3:45 p.m. they drove home happily.
查看更多完整答案,请扫码查看