第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
听下面一段独白,回答第 8 至第 10 小题。
8. Where did Jack visit first?
A. The history museum.
B. Children’s Park.
C. The zoo.
9. When did Jack go to Children’s Park?
A. At 9 am.
B. At 11 am.
C. At 2 pm
10. What did they do in the park?
A. Took photos.
B. Went boating.
C. Learned about history.
8. Where did Jack visit first?
A. The history museum.
B. Children’s Park.
C. The zoo.
9. When did Jack go to Children’s Park?
A. At 9 am.
B. At 11 am.
C. At 2 pm
10. What did they do in the park?
A. Took photos.
B. Went boating.
C. Learned about history.
答案:
8.A 9.C 10.B
Ⅱ. 读(共 1 题;满分 5 分)
朗读下面短文,你有 2 分钟的时间浏览短文并做录音准备。听到录音提示音后,在 90 秒钟的时间内完整朗读短文。
Our art group had a trip to the zoo yesterday. It took us 40 minutes to get there by bus. I took many photos of the animals. Let me show you some of my photos. The tiger in this photo is 4 years old. It is sleeping. The elephants in the next photo are so lovely. They’re eating food. And the next one. The monkeys are climbing around. Look at these photos. They are all about my favourite animals—pandas. Where is the photo of the horse? Oh, it’s under the chair. Do you like my photos?
朗读下面短文,你有 2 分钟的时间浏览短文并做录音准备。听到录音提示音后,在 90 秒钟的时间内完整朗读短文。
Our art group had a trip to the zoo yesterday. It took us 40 minutes to get there by bus. I took many photos of the animals. Let me show you some of my photos. The tiger in this photo is 4 years old. It is sleeping. The elephants in the next photo are so lovely. They’re eating food. And the next one. The monkeys are climbing around. Look at these photos. They are all about my favourite animals—pandas. Where is the photo of the horse? Oh, it’s under the chair. Do you like my photos?
答案:
本题为朗读题,需在90秒内完整朗读短文。注意语音语调准确,语速适中,停顿合理,清晰读出每个单词及句子。
第一节:听对话,根据所听内容口头回答问题,听到录音提示音后,你有 10 秒钟的作答时间。每段对话读两遍。(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)
听下面一段对话,回答第 1 小题。
1. Where did Cindy go this weekend?
听下面一段对话,回答第 2 小题。
2. What was Julie’s trip to Beijing like?
听下面一段对话,回答第 3 小题。
3. Why didn’t the girl see the movie?
听下面一段对话,回答第 4 小题。
4. Why did Jack miss the school trip last Sunday?
听下面一段对话,回答第 5 小题。
5. What did Kevin do on the farm?
听下面一段对话,回答第 1 小题。
1. Where did Cindy go this weekend?
She/Cindy went to the library.
听下面一段对话,回答第 2 小题。
2. What was Julie’s trip to Beijing like?
It was relaxing.
听下面一段对话,回答第 3 小题。
3. Why didn’t the girl see the movie?
Because she had to do her homework at home.
听下面一段对话,回答第 4 小题。
4. Why did Jack miss the school trip last Sunday?
Because he/Jack got up late.
听下面一段对话,回答第 5 小题。
5. What did Kevin do on the farm?
He/Kevin rode a horse.
答案:
1. She/Cindy went to the library. 2. It was relaxing. 3. Because she had to do her homework at home. 4. Because he/Jack got up late. 5. He/Kevin rode a horse.
查看更多完整答案,请扫码查看