第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
听下面一段独白,回答第 8 至第 10 小题。
8. Who is talking with a small boy?
A. An old man. B. A young man. C. A small girl.
9. What are the two girls doing under a big tree?
A. They are dancing. B. They are talking. C. They are singing.
10. What does Judy want to do?
A. To go swimming. B. To go boating. C. To take photos.
8. Who is talking with a small boy?
A. An old man. B. A young man. C. A small girl.
9. What are the two girls doing under a big tree?
A. They are dancing. B. They are talking. C. They are singing.
10. What does Judy want to do?
A. To go swimming. B. To go boating. C. To take photos.
答案:
8.A 9.C 10.B
Ⅱ. 读(共 1 题;满分 5 分)
朗读下面短文,你有 2 分钟的时间浏览短文并做录音准备。听到录音提示音后,在 90 秒钟的时间内完整朗读短文。
There is a park near my home. People like to go to this park after work. Some of them go to the park every day. Look! This is Mr. King. He is sitting on a chair and watching the children. Some children are playing a game. Some boys are playing football. Lucy and Lily are standing under a big tree. They are talking about their favourite movies. There is a small river in the park. We can see some boats on the water. Some children are sitting in the boats with their parents. It’s really a nice park.
朗读下面短文,你有 2 分钟的时间浏览短文并做录音准备。听到录音提示音后,在 90 秒钟的时间内完整朗读短文。
There is a park near my home. People like to go to this park after work. Some of them go to the park every day. Look! This is Mr. King. He is sitting on a chair and watching the children. Some children are playing a game. Some boys are playing football. Lucy and Lily are standing under a big tree. They are talking about their favourite movies. There is a small river in the park. We can see some boats on the water. Some children are sitting in the boats with their parents. It’s really a nice park.
答案:
本题为朗读题,需在90秒内完整朗读短文。注意语音语调准确,语速适中,停顿合理,清晰读出每个单词及句子。
第一节:听对话,根据所听内容口头回答问题,听到录音提示音后,你有 10 秒钟的作答时间。每段对话读两遍。(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)
听下面一段对话,回答第 1 小题。
1. What does Alice want to do?
听下面一段对话,回答第 2 小题。
2. What is the girl doing now?
听下面一段对话,回答第 3 小题。
3. What is Ann’s father doing now?
听下面一段对话,回答第 4 小题。
4. What will they do?
听下面一段对话,回答第 5 小题。
5. What’s Jim doing in picture 2?
听下面一段对话,回答第 1 小题。
1. What does Alice want to do?
She/Alice wants to eat out for lunch (with Sam).
听下面一段对话,回答第 2 小题。
2. What is the girl doing now?
She is doing the dishes.
听下面一段对话,回答第 3 小题。
3. What is Ann’s father doing now?
He/Her father is talking on the phone.
听下面一段对话,回答第 4 小题。
4. What will they do?
They will go to the movies.
听下面一段对话,回答第 5 小题。
5. What’s Jim doing in picture 2?
He/Jim is running.
答案:
1. She/Alice wants to eat out for lunch (with Sam).
2. She is doing the dishes.
3. He/Her father is talking on the phone.
4. They will go to the movies.
5. He/Jim is running.
2. She is doing the dishes.
3. He/Her father is talking on the phone.
4. They will go to the movies.
5. He/Jim is running.
查看更多完整答案,请扫码查看