第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
第一节 阅读表达(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)
阅读下面短文,完成短文后的问题。
I have a lovely family. There are six people in my family: my father, my mother, my sister, my brother, my grandmother, and me. My father is tall and strong. He has short black hair and blue éyes. He loves to play basketball. My mother has long brown hair and green eyes. She is very beautiful and kind. She enjoys cooking and gardening(园艺). My sister is younger than me. She has short brown hair and blue eyes. She likes to draw and play the piano. My brother has curly(卷曲的) brown hair and blue eyes. He loves playing with his toys, especially his toy cars. My grandmother is very old, but she is very friendly. She has short white hair and wears glasses. She enjoys telling us stories. I love my family very much, and we always have fun together.
51. What does the writer’s father like to do?
52. What colour is the writer’s mother’s hair?
53. Who has/have blue eyes?
54. What does the writer’s brother especially like doing?
55. Who enjoys telling stories?
阅读下面短文,完成短文后的问题。
I have a lovely family. There are six people in my family: my father, my mother, my sister, my brother, my grandmother, and me. My father is tall and strong. He has short black hair and blue éyes. He loves to play basketball. My mother has long brown hair and green eyes. She is very beautiful and kind. She enjoys cooking and gardening(园艺). My sister is younger than me. She has short brown hair and blue eyes. She likes to draw and play the piano. My brother has curly(卷曲的) brown hair and blue eyes. He loves playing with his toys, especially his toy cars. My grandmother is very old, but she is very friendly. She has short white hair and wears glasses. She enjoys telling us stories. I love my family very much, and we always have fun together.
51. What does the writer’s father like to do?
He loves to play basketball.
52. What colour is the writer’s mother’s hair?
Brown.
53. Who has/have blue eyes?
The writer's father, sister and brother.
54. What does the writer’s brother especially like doing?
He especially likes playing with his toy cars.
55. Who enjoys telling stories?
The writer's grandmother.
答案:
51. He loves to play basketball.
52. Brown.
53. The writer's father, sister and brother.
54. He especially likes playing with his toy cars.
55. The writer's grandmother.
52. Brown.
53. The writer's father, sister and brother.
54. He especially likes playing with his toy cars.
55. The writer's grandmother.
假如你叫 Lucy,这是你朋友 Peter(前排戴帽子)的一张全家福,请你根据照片介绍一下 Peter 的家人。
词数:不少于 60 词。

词数:不少于 60 词。
Here is a photo of Peter’s family. This is Peter in front wearing a cap. The old man with glasses next to him is his grandfather. The old woman beside the grandfather is his grandmother. The man in a suit is his father. The woman with long hair is his mother. The girl next to Peter is his sister. Peter loves his family very much.
答案:
Here is a photo of Peter’s family. This is Peter in front wearing a cap. The old man with glasses next to him is his grandfather. The old woman beside the grandfather is his grandmother. The man in a suit is his father. The woman with long hair is his mother. The girl next to Peter is his sister. Peter loves his family very much.
查看更多完整答案,请扫码查看