第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
十、读一读,选择合适的选项补全对话。只填序号。(10 分)
Amy : Hi, Mike. Who is that man?
Mike : He is my uncle.
Amy :1.
Mike : He is a postman.
Amy :2.
Mike : He works in a post office.
Amy :3.
Mike : It’s next to the park.
Amy :4.
Mike : He usually goes to work by bike.
Amy :5.
Mike : Yes, he does.
A. How does he go to work?
B. Where is the post office?
C. Does he send letters every day?
D. What does he do?
E. Where does he work?
Amy : Hi, Mike. Who is that man?
Mike : He is my uncle.
Amy :1.
D
Mike : He is a postman.
Amy :2.
E
Mike : He works in a post office.
Amy :3.
B
Mike : It’s next to the park.
Amy :4.
A
Mike : He usually goes to work by bike.
Amy :5.
C
Mike : Yes, he does.
A. How does he go to work?
B. Where is the post office?
C. Does he send letters every day?
D. What does he do?
E. Where does he work?
答案:
1. D 2. E 3. B 4. A 5. C
十一、任务型阅读。(10 分)
Title: ______
Hu Bin likes sports. He is good at playing football, playing ping-pong and playing basketball. He often goes running after school. He wants to work in a gym.
Sarah likes using computers, and she can type very quickly. She wants to work in an office.

Robin wants to be a scientist like Wu Binbin’s grandfather. He studies very hard, and he wants to work in a science museum.

任务一:根据短文内容回答下列问题。(6 分)
1. What does Hu Bin often do after school?
2. Where does Sarah want to work?
3. What does Wu Binbin’s grandfather do?
任务二:将画线句子译成汉语。(2 分)
任务三:Choose a title for the text(给本文选标题).(2 分)
(
Title: ______
Hu Bin likes sports. He is good at playing football, playing ping-pong and playing basketball. He often goes running after school. He wants to work in a gym.
Robin wants to be a scientist like Wu Binbin’s grandfather. He studies very hard, and he wants to work in a science museum.
任务一:根据短文内容回答下列问题。(6 分)
1. What does Hu Bin often do after school?
He often goes running after school.
2. Where does Sarah want to work?
She wants to work in an office.
3. What does Wu Binbin’s grandfather do?
He is a scientist.
任务二:将画线句子译成汉语。(2 分)
她打字非常快。
任务三:Choose a title for the text(给本文选标题).(2 分)
(
A
)A. Hobbies and jobs B. People and their jobs
答案:
任务一:1. He often goes running after school. 2. She wants to work in an office. 3. He is a scientist. 任务二:她打字非常快。 任务三:A
查看更多完整答案,请扫码查看