2025年基础训练大象出版社八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年基础训练大象出版社八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年基础训练大象出版社八年级英语上册人教版》

听下面一篇短文。根据短文内容写出下面表格中所缺的单词,每空限填一词。短文读两遍。
答案: 16. month 17. laywer18. confident 19. maths20. designer
二、阅读理解(20小题,每小题2分,共40分)
阅读下面四篇语言材料,然后按文后要求做题。
A
New Year, New Life
I love sports, especially football. My main goal is to be a famous football player in the future. This year, I am going to join a club and do more exercise. I’m going to stop eating fast food because I think this will help me play well. Also, I want to be a better person, so I’m going to help others more often.
—Jack (12 years old)
When I am older, I want to be a dentist (牙医). I plan to pass all my exams to get into a good university and work hard there. So this year, I’m going to study harder. I’m going to stop surfing the Internet on school days. I think this will help me focus on my studies. I also want to help my mum, so this year I’m going to do more chores around the house.
—Mary (14 years old)
I’m going to travel to Spain with my family next summer. I hope to be able to talk with Spanish people and perhaps make some friends. So this year, I’m going to learn Spanish. I’m going to start a language course and read Spanish books in my free time. Also, I’m going to stop shouting at my little brother. Sometimes he breaks my things, but anyhow he’s only five years old.
—Joe (14 years old)
I love singing, and I want to be a singer when I’m older. This year, I’m going to learn how to play the guitar so that I can join the school band. I look forward to singing and playing the guitar in a concert, so I’m going to practise a lot. Also, my mum is always telling me to keep my room tidy, so this year I’m going to tidy it every day.
—Hanna (13 years old)
根据材料内容选择最佳答案。
( ) 21. What is Jack’s main goal?
A. To stop eating fast food.
B. To help others more often.
C. To play the guitar well.
D. To be a famous football player.
( ) 22. Why does Mary plan to stop surfing the Internet on school days?
A. Because it can help her focus on her studies.
B. Because it can help her save money for university.
C. Because she can spare time for more exercise.
D. Because she can spare time for more chores.
( ) 23. What does Joe want to achieve by learning Spanish?
A. To pass his school exams.
B. To teach his little brother Spanish.
C. To prepare for a language competition.
D. To communicate and make friends with Spanish people.
( ) 24. How does Hanna plan to achieve her dream?
A. By practising playing the piano every day.
B. By practising singing and playing the guitar.
C. By organizing concerts with her friends.
D. By taking some singing classes.
( ) 25. What is the theme (主题) of the text?
A. Hobbies and interests. B. Family problems.
C. Goals and plans. D. Ideas about future jobs.
答案: DADBC

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭