第130页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
四、语篇填空(15小题,每小题1分,共15分)
第一节
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
we feel which accept festival add
close agree discuss although
The sweetest memory of my childhood is about a round table. When I was very young, my whole family would get together on different traditional 56.
When I got a bit older, my aunt brought back her boyfriend and my grandma cheerfully 58.
We all have a table like this in 62.
The history of our nation has been the stories of looking for or running to the round table 65.
第一节
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
we feel which accept festival add
close agree discuss although
The sweetest memory of my childhood is about a round table. When I was very young, my whole family would get together on different traditional 56.
festivals
to have dinner. We kids would be sitting around or playing hide-and-seek under the table while the grown-ups were having a 57. discussion
.When I got a bit older, my aunt brought back her boyfriend and my grandma cheerfully 58.
added
another seat to the round table. It seemed a little more crowded, but we all felt much 59. closer
to each other. When I was twelve, my grandpa passed away. That made us 60. feel
sad. However, when the whole family got together once again, we all 61. agreed
that his chair, his bowl and his chopsticks should stay the same, even though his seat was empty. We felt like that he had never left us.We all have a table like this in 62.
our
homes. It is a sign of getting together with our family and showing our feelings. 63. Although
the reasons why we come together may be different, the feelings behind it are the same. We usually 64. accept
different cultures around the table. What’s more, we express the love not only for our family, but also for a community, our country and even the whole world.The history of our nation has been the stories of looking for or running to the round table 65.
which
we belong to. The round table has been a symbol of the Chinese feelings. It was, it is and will always be.
答案:
56. festivals 57. discussion 58. added 59. closer 60. feel 61. agreed 62. our 63. Although 64. accept 65. which
第二节
阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
Different countries have different customs. For example, Teresa is from Colombia. She is pretty relaxed about time. If she tells a friend she 66.
In Switzerland, it’s very important to be 69.
阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
Different countries have different customs. For example, Teresa is from Colombia. She is pretty relaxed about time. If she tells a friend she 66.
is
going to his or her house for dinner, it’s okay if she arrives a bit late. She often drops by her friends’ homes. She doesn’t usually have 67. to
make plans to meet her friends. Often she just walks around the town center and sees as many of her friends 68. as
she can.In Switzerland, it’s very important to be 69.
on
time. It is the land of watches. Mike is from Switzerland. If his friend invites him to meet at 4:00, he has to arrive at 4:00. Even if he’s two minutes late, his friend may get angry. He never visits a friend’s house without calling first. He usually makes plans to see friends. He usually plans to do something interesting 70. or
go somewhere together.
答案:
66. is 67. to 68. as 69. on 70. or
查看更多完整答案,请扫码查看