第123页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
五、语篇填空。
第一节
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
catch director run forget leave happen noise possible real worried
Hello, ladies and gentlemen. I am very sorry for the unusual thing which 1.
To our great joy, today all of the three monkeys were 8.
第一节
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
catch director run forget leave happen noise possible real worried
Hello, ladies and gentlemen. I am very sorry for the unusual thing which 1.
happened
in Bell Tower Neighborhood last month. I am the 2. director
of our local zoo. Last month three monkeys 3. ran
away from the zoo. They visited homes and made too much 4. noise
. They even 5. left
garbage in front of some houses. I am 6. really
sorry to make every one of you feel extremely 7. worried
and unhappy these days.To our great joy, today all of the three monkeys were 8.
caught
and sent back to the zoo. I think they won’t 9. forget
their happy trip. It’s 10. possibly
the most unforgettable experience for these three naughty monkeys.
答案:
1. happened 2. director 3. ran 4. noise 5. left 6. really 7. worried 8. caught 9. forget 10. possibly
第二节
阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
Dunhuang is a historic city in Gansu. In ancient times, Dunhuang was 11. ______ important center of trade. As the Silk Road developed, Dunhuang became China’s western gateway to the world. Here, different cultures met and influenced 12. ______ other. People from foreign countries did business and communicated with the local people.
If you visit Dunhuang, you 13. ______ be able to see the Mogao Caves (莫高窟). If you walk inside, you will discover the wonderful artworks. 14. ______ are over 45, 000 square metres of beautiful paintings on the cave walls, as well as thousands of statues.
Over the years, China has made great efforts 15. ______ protect the Mogao Caves. Today, you can also find high-quality photos of the artworks on the Internet. People all over the world now have a chance to see Dunhuang’s treasures online.
阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
Dunhuang is a historic city in Gansu. In ancient times, Dunhuang was 11. ______ important center of trade. As the Silk Road developed, Dunhuang became China’s western gateway to the world. Here, different cultures met and influenced 12. ______ other. People from foreign countries did business and communicated with the local people.
If you visit Dunhuang, you 13. ______ be able to see the Mogao Caves (莫高窟). If you walk inside, you will discover the wonderful artworks. 14. ______ are over 45, 000 square metres of beautiful paintings on the cave walls, as well as thousands of statues.
Over the years, China has made great efforts 15. ______ protect the Mogao Caves. Today, you can also find high-quality photos of the artworks on the Internet. People all over the world now have a chance to see Dunhuang’s treasures online.
答案:
11. an 12. each 13. will 14. There 15. to
六、在科技发达的今天,人类对世界的认知仍然十分有限,很多事情我们无法用现在掌握的技术与知识来解释。请你阅读以下材料,记录一下人们对文中所讲事件的猜测与理由,并写出你的观点。
Every year, many people go to Taos, a small town in New Mexico, to listen to a kind of strange sound: the Taos Hum (陶斯之声).
The word “hum” means a low sound that never stops. Why is the sound strange? First, the Taos Hum that people hear is quite different. Someone says it sounds like a little bee flying around you. Others think it sounds like a car moving in a faraway place. Second, nobody knows where the sound comes from. Joe Mullins, a scientist, is one of the first persons to do research on the hum. He put some instruments in places where people could hear the hum, but those instruments couldn’t “hear” the hum! Others who wanted to find the hum failed, too.
Many people try to explain that strange sound. Someone says it is a noise made by insects. Someone believes it may come from some secret projects. Someone says there might be an underground UFO base! But no one is sure which is right.
人们对文中所讲事件的猜测:
你的观点:
Every year, many people go to Taos, a small town in New Mexico, to listen to a kind of strange sound: the Taos Hum (陶斯之声).
The word “hum” means a low sound that never stops. Why is the sound strange? First, the Taos Hum that people hear is quite different. Someone says it sounds like a little bee flying around you. Others think it sounds like a car moving in a faraway place. Second, nobody knows where the sound comes from. Joe Mullins, a scientist, is one of the first persons to do research on the hum. He put some instruments in places where people could hear the hum, but those instruments couldn’t “hear” the hum! Others who wanted to find the hum failed, too.
Many people try to explain that strange sound. Someone says it is a noise made by insects. Someone believes it may come from some secret projects. Someone says there might be an underground UFO base! But no one is sure which is right.
人们对文中所讲事件的猜测:
1. It is a noise made by insects. 2. It may come from some secret projects. 3. There might be an underground UFO base.
你的观点:
4. 示例: It may be the sound of the expanding universe.
答案:
1. It is a noise made by insects. 2. It may come from some secret projects. 3. There might be an underground UFO base. 4. 示例: It may be the sound of the expanding universe.
查看更多完整答案,请扫码查看