2025年南方新课堂金牌学案八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年南方新课堂金牌学案八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年南方新课堂金牌学案八年级英语上册人教版》

Ⅰ. 用括号内所给单词的正确形式填空
1. I can
easily
(easy) finish this job because I have done it twice.
2. I'm not feeling well. I don't feel like
eating
(eat) anything.
3. With
tears
(tear) in my eyes, I said goodbye to my family.
4. Kate felt
excited
(excite) to see a group of sheep walking past her into a village in Qinghai.
5. That old man is my grandfather and it's his first day
to sell
(sell) sweet potatoes.
答案: Ⅰ.1.easily 2.eating 3.tears 4.excited 5.to sell
Ⅱ. 根据中文意思完成英语句子(每空一词)
6. [ 人与自然·环保意识和行为 ]我们应该尽最大努力与污染作斗争。
We should try our best to
fight
against
pollution.
7. 那里有成千上万的人。
There were
thousands
of
people there.
8. 美术俱乐部的成员聚在公园画画。
The members of the art club
got
together
to draw pictures in the park.
9. 他们互相学习,一起欢笑。
They
learnt
from
each other and laughed with each other.
10. 他如此高兴以至于都上蹿下跳了。
He was
so
happy
that
he even jumped up and down.
答案: Ⅱ.6.fight against 7.thousands of 8.got together 9.learnt from 10.so;that
阅读理解
The Inner Mongolians ( 内蒙古人 ) love riding horses around. They regard horses as their close friends. On festivals and holidays, the herdsmen ( 牧民 ) will host horse races. It's a tradition for them. And it's also a way to communicate with each other. The competition can be divided into walking races and running races. Why not join them and have fun together?
For the coming holiday, why not choose Wuzhen? It's one of the six top ancient towns in the south of Changjiang River. It's really fantastic to enjoy its beauty while taking a Yaolu Boat on the river. You will shake along with the boat, slowly and comfortably. The green water, tiny winds and old buildings will bring you back to the past.
It's amazing that dogs can be used as a means of transportation. Come to the northeast in winter and you will see it. It's called dogsledding ( 狗拉雪橇 ). The local people mostly use it to carry things and travel in cold winter. It's also a winter sport that is welcomed by many now. When it starts, the only thing you can feel is excitement. Never miss it.
(
D
)1. Why do people in Inner Mongolia have horse races?
A. To find the best horse.
B. To get to a farther place.
C. To celebrate the new year.
D. To pass on the tradition and have communication.
(
B
)2. [ 新考法·推理判断 ] What will you probably think about when you visit Wuzhen?
A. The weather here.
B. The history of it.
C. The transportation here.
D. The food here.
(
C
)3. What is dogsledding mainly used for in the northeast in winter?
A. Skiing with travellers.
B. Performing in tourist shows.
C. Carrying things and travelling in winter.
D. Competing in international sports events.
(
C
)4. [ 新考法·判断正误 ]Which of the following statements is TRUE according to the passage?
A. Wuzhen must be the most beautiful place of the three.
B. Only the Inner Mongolians are good at riding horses.
C. You will be excited when you watch dogsledding races.
D. There are races for horse riding, Yaolu Boats and dogsledding.
(
D
)5. [ 新考法·文章出处 ] Where is the passage probably from?
A. A newspaper.
B. A novel.
C. A movie poster.
D. A travel magazine.
答案: 1.D 2.B 3.C 4.C 5.D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭