2025年创新课时作业本江苏凤凰少年儿童出版社九年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新课时作业本江苏凤凰少年儿童出版社九年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年创新课时作业本江苏凤凰少年儿童出版社九年级英语上册译林版》

四、翻译句子
1. 只有通过艰苦的努力,你才能取得成功。
You can only achieve success through hard work.

2. ——你方便时就来。——谢谢。
—Please come whenever it is convenient to you. —Thank you.

3. 昨天下午我的朋友们在我家吃了许多的水果。
My friends ate a great deal of/plenty of/a lot of/ lots of fruit at my home yesterday afternoon.

4. 他父亲一出去,这男孩就去电影院了。
As soon as his father went out,the boy ran to the cinema.

5. ——你在想什么?——我正在思考明天到动物园的旅行。
—What's on your mind? —I'm thinking about tomorrow's trip to the zoo.
答案: 1. You can only achieve success through hard work. 2. —Please come whenever it is convenient to you. —Thank you. 3. My friends ate a great deal of/plenty of/a lot of/ lots of fruit at my home yesterday afternoon. 4. As soon as his father went out,the boy ran to the cinema. 5. —What's on your mind? —I'm thinking about tomorrow's trip to the zoo.
五、阅读理解
(2025·江苏省苏州市中考模拟)I'm forty and it's been sixteen years since I left school. Although I have few regrets about my education, there are a few things I wish I'd known earlier as a girl.
1. Keep trying even if you fail.
As kids, we try new things fearlessly. If we make mistakes, we keep trying until we learn. But once school starts, parents and teachers usually only praise us when we do things perfectly. What happens? We stop trying new things because we're afraid of getting them wrong. I now remind myself: "I refuse to quit halfway until I make it."
2. Compare yourself to yourself.
I always wanted to be the best, and one way of feeling good about myself was to see how much better I was than others. There was only one problem with this. When I saw they were better than I was, I felt terrible. But now, instead of comparing myself to others, I ask: "Did I give my best effort?"
3. Don't worry too much.
How much energy do we waste worrying about the future? I used to worry a lot. Now I know most things you fear never happen. If they happen, then they will most often not be as bad as you expected. Yes, most fears are imaginary. In 6 months, you probably won't even remember most of the things you worry about now.
If I could go back in time, I would tell my younger self these three important lessons. They would have helped me face challenges with more confidence.
(
A
)1. What does "afraid of getting them wrong" mean in Paragraph 2?
A. Scared of making mistakes.
B. Happy to try new things.
C. Excited about challenges.
D. Angry at failing tests.
(
B
)2. How does the writer deal with competition now?
A. She avoids competing with others to stay happy.
B. She tries to improve herself instead of comparing.
C. She works much harder than others to be the best.
D. She asks friends for help when facing challenges.
(
B
)3. What does the writer think about worrying?
A. Worrying helps us prepare for challenges.
B. Most worries aren't as bad as we imagine.
C. People should worry more to avoid mistakes.
D. Only smart people worry about the future.
(
D
)4. What is the main idea of the passage?
A. The writer's school memories.
B. Why the writer regretted her education.
C. How to make progress at school.
D. Lessons the writer learnt late in life.
答案: 1.A 2.B 3.B 4.D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭