2025年创新课时作业本江苏凤凰少年儿童出版社九年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新课时作业本江苏凤凰少年儿童出版社九年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年创新课时作业本江苏凤凰少年儿童出版社九年级英语上册译林版》

(
B
) 8.Luckily, firemen arrived soon and ______ the fire.
A.stayed out
B.put out
C.looked out
D.found out
答案: B
(
A
) 9.You can ask me for help if you find a problem to ______.
A.deal with
B.take up
C.turn off
D.put off
答案: A
( ) 10.—Have a good day, Maggie.
A
.
A.You too
B.Pretty good
C.No problem
D.Got it
答案: A
四、根据所给汉语和句子意思,用英语补全句子
1. Because of coffee, I
stayed/kept awake
(保持清醒的状态) and couldn't fall asleep.
2. Our headmaster is
strict with
(对……严格) us.
3. Dr Li advised him not
to stay up
(熬夜).
4. Maria told me the book
was worth reading
(值得阅读).
5. We
have no choice but to
(除……之外别无选择) throw away useless things.
答案: 1. stayed/kept awake 2. strict with 3. to stay up 4. was worth reading 5. have no choice but to
五、根据短文内容及首字母提示完成单词
A fatal(致命的) bus crash(撞车事故) happened in southwestern China's Chongqing. At the beginning, the cause of the accident was 1. u
unknown
. Most people thought it happened because of the driver's 2. c
carelessness
. They imagined that he wasn't driving carefully enough. Later, the data recorder(数据记录器) was found by the police. 3. A
According
to the footage(录像), a strong argument between the driver and a passenger led to a fight. The driver then couldn't 4. c
control
the bus any more. In the end, the bus plunged into(跌入) the Yangtze River. Thirteen people on board were killed and two more remain missing.
China has made great 5. p
progress
in material well-being(物质文明) in the past decades, but there is still much to do to improve social ethical(道德的) standards.
答案: 1. unknown 2. carelessness 3. According 4. control 5. progress
六、根据短文内容,从方框中选出五个句子填入文中空缺处,使短文内容通顺完整(其中有两项为多余选项)
(2025·江苏省镇江市九年级上期中)Sleep plays an important role in brain development. Children should get enough sleep.
__1__ A study says that because of being short of sleep, it is much harder for children to do something carefully. And also they become forgetful and likely to make mistakes. Another study shows that the right amount of night-time sleep is just as important for children's development as healthy eating and taking exercise.
__2__ In general, a younger child needs more sleep than an older one. Children at the age of 5 - 11 will need 10 - 12 hours of sleep a night while children at the age of more than 11 will need fewer hours.
In fact, many parents don't know how to help their children get enough sleep. __3__
For children at the age of 5-11, a 30 - 40-minute routine(常规) before sleep is helpful. __4__ In these activities, children relax and enjoy themselves a lot, and they will go to sleep more easily.
Children at the age of more than 11 may go to bed late in the evening, talking with friends, reading books or watching TV. __5__ And they will be tired during the day. So limit (限制) your children's use of the Internet and the TV before they go to bed. And don't allow them to have a computer or a TV set in their bedroom.
1.
B
2.
C
3.
G
4.
E
5.
D
答案: 1. B 2. C 3. G 4. E 5. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭