一、Read and write. 用所给词的适当形式填空。
1. Mother’s Day is coming. I want
2. My trousers
3. Please look at
4. Ben
5. — What do your family want? —
1. Mother’s Day is coming. I want
to buy
(buy) a gift for ______her
(she).2. My trousers
are
(be) short.3. Please look at
our
(we) shopping list.4. Ben
wants
(want) this coat. It ______looks
(look) cool.5. — What do your family want? —
We
(us) want some clothes.
答案:
1. to buy;her 2. are 3. our 4. wants;looks 5. We
二、Look, read and choose. 给下列句子选择对应的图片。

(
(
(
(
(
(
B
) 1. Taotao’s dad wants to buy a coat.(
C
) 2. Jiale wants to buy two sweaters. One is for Grandma. One is for Grandpa.(
E
) 3. Xu Na wants to buy a skirt and a dress.(
A
) 4. Lingling needs a pair of trousers.(
D
) 5. Mr Wang wants to buy a shirt.
答案:
1. B 2. C 3. E 4. A 5. D
三、[新考法] Read and complete. 阅读短文,完成表格。
Children’s Day is coming. The students want to buy some gifts. Look at their shopping list.
Amber wants to buy some storybooks. She likes stories very much. Sally wants to buy a nice skirt and a pair of shoes. Ben likes sports. He wants to buy two footballs. One is for him and one is for his good friend Tim. Betty wants to buy some flowers.

(注:因未提供表格具体结构,根据答案推测表格可能包含“Name”和“Gifts”等列,此处按常见表格形式将答案对应填入,实际应根据表格空的位置准确填入。假设表格第一行Gifts对应Amber,填
Children’s Day is coming. The students want to buy some gifts. Look at their shopping list.
Amber wants to buy some storybooks. She likes stories very much. Sally wants to buy a nice skirt and a pair of shoes. Ben likes sports. He wants to buy two footballs. One is for him and one is for his good friend Tim. Betty wants to buy some flowers.
(注:因未提供表格具体结构,根据答案推测表格可能包含“Name”和“Gifts”等列,此处按常见表格形式将答案对应填入,实际应根据表格空的位置准确填入。假设表格第一行Gifts对应Amber,填
storybooks
;第二行Gifts第一空对应Sally,填skirt
,第二空填shoes
;第三行Name对应买footballs的人,填Ben
,Gifts填footballs
;第四行Gifts对应Betty,填flowers
。)
答案:
1. storybooks 2. skirt 3. shoes 4. Ben 5. footballs 6. flowers
查看更多完整答案,请扫码查看