四、判断下列句子与图片是(T)否(F)相符。

(
(
(
(
(
(
T
) 1. Let me put the apple on the chair.(
F
) 2. My brother is in the bedroom.(
F
) 3. The cat is under the table.(
T
) 4. My sister is in the living room.(
T
) 5. My mummy is in the kitchen.
答案:
1. T 2. F 3. F 4. T 5. T
五、[新考法]看图,从方框中选择合适的词补全短文。
A. under the table B. on the bed C. on the table
D. on the chair E. my little sister F. in the box
Hello, I’m Lili. This is my bedroom. Look at 1.

A. under the table B. on the bed C. on the table
D. on the chair E. my little sister F. in the box
Hello, I’m Lili. This is my bedroom. Look at 1.
E
. She is 2. B
. A computer(电脑) is 3. C
. My cat is black. It’s 4. A
. My ball is 5. F
. My cap is new. It’s 6. D
.
答案:
1. E 2. B 3. C 4. A 5. F 6. D
六、阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
Look at my sister. Her name is Lucy. She is only six years old. She can draw the pictures. Look at her picture. This is her bedroom. You can see a bed, a table and a chair. A yellow cap is on the bed. A schoolbag is pink. It’s on the table. Lucy’s cat is yellow. It’s under the table. She loves yellow. I’m Linda. I love my sister.
(
(
(
(
Look at my sister. Her name is Lucy. She is only six years old. She can draw the pictures. Look at her picture. This is her bedroom. You can see a bed, a table and a chair. A yellow cap is on the bed. A schoolbag is pink. It’s on the table. Lucy’s cat is yellow. It’s under the table. She loves yellow. I’m Linda. I love my sister.
(
F
) 1. Linda is only six years old.(
T
) 2. Lucy can draw the pictures.(
T
) 3. The picture is Lucy’s bedroom.(
F
) 4. The cap and the schoolbag are on the bed.
答案:
1. F 解析:根据短文中“Her name is Lucy. She is only six years old.”可知,Lucy六岁了,不是Linda。 2. T 3. T 4. F 解析:根据短文中“A schoolbag is pink. It's on the table.”可知,书包是在桌上,不是在床上。
查看更多完整答案,请扫码查看