第94页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
4. Here’s the recipe
A.for
B.of
C.on
D.with
A
my favourite turkey hamburger.A.for
B.of
C.on
D.with
答案:
A
5. —Waiter,a glass of orange juice,please.
—Sorry. Orange juice
A.serve
B.serves
C.will serve
D.is served
—Sorry. Orange juice
D
only for breakfast.A.serve
B.serves
C.will serve
D.is served
答案:
D
一、用括号内所给词的适当形式填空。
1. The
2. Last year we visited a few
3.
4. Danny and Daniel are brothers,and their
5. After trying baking a cake for the first time,my family encouraged me to try more baking
1. The
couple's
son is a university student.2. Last year we visited a few
islands
near here.3.
Fried
beef with onion is my favourite dish.4. Danny and Daniel are brothers,and their
wives
are sisters. That’s interesting.5. After trying baking a cake for the first time,my family encouraged me to try more baking
recipes
.
答案:
1. couple's 2. islands 3. Fried 4. wives 5. recipes
二、根据汉语意思补全句子。每空一词。
1. 第二道菜是我最喜欢的菜之一。
The second dish is one of my
2. 我妈妈能用简单的食材做出美味的菜肴。
My mother can cook delicious dishes
3. 我逐条看了清单上的条目。
I went through the items on the list
4. 创建你自己的新食谱很令人兴奋。
It’s exciting to create
1. 第二道菜是我最喜欢的菜之一。
The second dish is one of my
favourite
dishes
.2. 我妈妈能用简单的食材做出美味的菜肴。
My mother can cook delicious dishes
with
simple
ingredients
.3. 我逐条看了清单上的条目。
I went through the items on the list
one
by
one
.4. 创建你自己的新食谱很令人兴奋。
It’s exciting to create
your
own
new
recipes
.
答案:
1. favourite dishes 2. with simple ingredients 3. one by one 4. your own new recipes
阅读理解。
Ruth Wakefield was a cook. In the 1930s,she and her husband had the famous Toll House restaurant in Massachusetts. People loved the restaurant because of the delicious food,especially Ruth’s desserts.
Ruth was good at cooking. She could taste a dish and make it without a recipe. She loved trying new things and often travelled to different countries to taste new foods. After travelling,she wanted to create a new kind of cookie.
One day,Ruth had an idea to use chocolate in a different way. She decided to break it into pieces and mix it into cookie dough. After many tries,she finally created the chocolate chip cookie,which sold well at the restaurant. People loved it very much and they asked for the recipe to make it at home.
▲ People had to break chocolate bars into small pieces,and it took a lot of time. Ruth’s daughter remembered her mother’s hands turning red from cutting chocolate when making cookies for the restaurant. But her mother still enjoyed doing it.
Ruth’s cookie became famous,so a radio show invited her to talk about it. And later the recipe was even in the newspaper. Because of Ruth,chocolate chip cookies became a popular snack for many people. Some companies started making their own chocolate chips and cookies and put the Toll House name and Ruth’s recipe on bags of chocolate chips and cookies.
1. Why did people love the Toll House restaurant?
A. Because the restaurant sold cheap food.
B. Because Ruth’s husband was a famous cook.
C. Because the foods were tasty there.
D. Because people can enjoy shows when eating.
2. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Ruth tried to make a new kind of cake after travelling around.
B. Ruth had no difficulty creating the Chocolate Crunch Cookie.
C. People were interested in learning how to make Ruth’s cookie.
D. A TV show invited Ruth and she shared the recipe with people.
3. Which sentence can be put in “▲” in Paragraph 4?
A. Making chocolate chip cookies was not easy.
B. Many families made chocolate chip cookies.
C. Chocolate chip cookies became common.
D. Many families changed the cookie recipe.
4. Which words can best describe Ruth?
A. Honest and kind.
B. Patient and polite.
C. Careful and warm - hearted.
D. Creative and hard - working.
Ruth Wakefield was a cook. In the 1930s,she and her husband had the famous Toll House restaurant in Massachusetts. People loved the restaurant because of the delicious food,especially Ruth’s desserts.
Ruth was good at cooking. She could taste a dish and make it without a recipe. She loved trying new things and often travelled to different countries to taste new foods. After travelling,she wanted to create a new kind of cookie.
One day,Ruth had an idea to use chocolate in a different way. She decided to break it into pieces and mix it into cookie dough. After many tries,she finally created the chocolate chip cookie,which sold well at the restaurant. People loved it very much and they asked for the recipe to make it at home.
▲ People had to break chocolate bars into small pieces,and it took a lot of time. Ruth’s daughter remembered her mother’s hands turning red from cutting chocolate when making cookies for the restaurant. But her mother still enjoyed doing it.
Ruth’s cookie became famous,so a radio show invited her to talk about it. And later the recipe was even in the newspaper. Because of Ruth,chocolate chip cookies became a popular snack for many people. Some companies started making their own chocolate chips and cookies and put the Toll House name and Ruth’s recipe on bags of chocolate chips and cookies.
1. Why did people love the Toll House restaurant?
A. Because the restaurant sold cheap food.
B. Because Ruth’s husband was a famous cook.
C. Because the foods were tasty there.
D. Because people can enjoy shows when eating.
2. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Ruth tried to make a new kind of cake after travelling around.
B. Ruth had no difficulty creating the Chocolate Crunch Cookie.
C. People were interested in learning how to make Ruth’s cookie.
D. A TV show invited Ruth and she shared the recipe with people.
3. Which sentence can be put in “▲” in Paragraph 4?
A. Making chocolate chip cookies was not easy.
B. Many families made chocolate chip cookies.
C. Chocolate chip cookies became common.
D. Many families changed the cookie recipe.
4. Which words can best describe Ruth?
A. Honest and kind.
B. Patient and polite.
C. Careful and warm - hearted.
D. Creative and hard - working.
答案:
1. C 2. C 3. A 4. D
查看更多完整答案,请扫码查看