2025年新课堂同步训练八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课堂同步训练八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课堂同步训练八年级英语上册人教版》

4. —Paul,your room is in a mess again.
—Sorry,Mum. I'll
D
.
A.work it out
B.give it out
C.find it out
D.clear it out
答案: D
5. —I am afraid I have to give up my dream of being a basketball player. I'm not tall enough.
C
. No dream is too big and no dreamer is too small.

A.It takes time
B.I have no idea
C.Don't lose heart
D.You must be joking
答案: C
一、用 How 或 What 填空,完成感叹句。
1.
What
a nice flower it is!
2.
How
fast the tiger runs!
3.
How
clever the children are!
4.
How
happily they live!
5.
What
a good time we had yesterday!
6.
What
fun it is to play football!
答案: 1. What 2. How 3. How 4. How 5. What 6. What
二、用括号内所给词的适当形式填空。
1. The kid
made
(make) a mess on the floor,but his mum wasn't angry.
2. There are a lot of pretty
birds
(bird).
3. On Christmas Day,children wake up early and can't wait
to open
(open) the boxes of presents.
4. Both Julie and her cousin succeeded in entering their dream
universities
(university).
5. —Would you like to go
boating
(boat) with me?
—Sure.
答案: 1. made 2. birds 3. to open 4. universities 5. boating
三、把下列句子变成感叹句。
1. The boy is very honest.
How honest the boy is! / What an honest boy he is!

2. Fred and his friend are living in a nice flat.
What a nice flat Fred and his friend are living in! / How nice a flat Fred and his friend are living in!

3. These books are amazing.
What amazing books these are! / How amazing these books are!

4. The food is delicious.
What delicious food it is! / How delicious the food is!

5. It is raining heavily now.
How heavily it is raining now!
答案: 1. How honest the boy is! / What an honest boy he is! 2. What a nice flat Fred and his friend are living in! / How nice a flat Fred and his friend are living in! 3. What amazing books these are! / How amazing these books are! 4. What delicious food it is! / How delicious the food is! 5. How heavily it is raining now!
阅读理解。
Ben's family is always trying to think of ways to give the environment a helping hand. What did they do this time? Well,it started simply enough.
One day,Ben brought a green cake to school. At lunch he shared his cake with us. “Delicious!” “Wonderful!” Everyone liked the beautiful and special cake made by his mother. We all wondered why and how she made this cake.
The cool story goes back a few weeks. The city started a new environment-friendly programme. The watermelon rind(皮)becomes a big problem in summer because it always ends up in too much rubbish.
One day,after seeing the cleaner working hard to pick up the heavy rubbish,Ben's mother said,“Surely,I can find a better way to use our own melon rind.”
After a lot of thinking,she brought out the blender and cut the melon rind into small pieces. Then,she blended them. She got a big cup of green watermelon juice! The juice was full of vitamins. She mixed the juice with flour and added some milk and honey. From there,she carefully made her delicious GREEN cake. Once she tasted it for the first time,she knew her cake was a great try of the melon eating. And it was nature friendly too.
From now on,she doesn't need to worry about the heavy waste from eating melons. And every kid always wants more of her special cake. There are even many other mothers in the neighbourhood learning how to make the green cakes.
1. When did Ben share his cake?
A. In the morning.
B. At lunchtime.
C. During the class.
D. After school.
(
B
)
2. What was NOT used to make the green cake?
A. Butter.
B. Honey.
C. Milk.
D. Flour.
(
A
)
3. What did Ben's mother do first to make the cake?
A. She cut the rind.
B. She poured the milk.
C. She added honey.
D. She mixed everything.
(
A
)
4. Which word can best describe Ben's mother?
A. Serious.
B. Pretty.
C. Creative.
D. Hard-working.
(
C
)
答案: 1. B 细节理解题。根据第二段中的“At lunch he shared his cake with us.”可知,午饭时,Ben 分享了他的蛋糕。2. A 细节理解题。根据第五段中的“She mixed the juice with flour and added some milk and honey.”可知,做绿色蛋糕没有使用黄油。3. A 细节理解题。根据第五段中的“After a lot of thinking, she brought out the blender and cut the melon rind into small pieces.”可知,她首先切了瓜皮。4. C 推理判断题。根据第三段和第四段的内容可知,Ben 的妈妈为了减少垃圾,自己想出了用瓜皮做蛋糕的主意。由此可推知,她非常有创意。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭