2025年状元成才路创优作业100分四年级英语上册湘少版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年状元成才路创优作业100分四年级英语上册湘少版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年状元成才路创优作业100分四年级英语上册湘少版》

【主题:人与自我——身边的事物与环境】
元元邀请菲菲来家里参观。阅读短文,按要求完成下列任务。

Welcome to my home, Feifei. Look! This is the living room. It's tidy and clean. There is a big TV and a small table in the living room. The TV is on the wall. It's black. The table is brown. Some books are on the table. That is the kitchen. My mother is cooking (正在烹饪) in the kitchen.
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
A
) 1. Is the table big?
A. No, it isn't.
B. Yes, it is.
C. We don't know.
(
C
) 2. What colour is the TV?
A. It's red.
B. It's brown.
C. It's black.
(
B
) 3. Where is Yuanyuan's mum?
A. In the living room.
B. In the kitchen.
C. In the bedroom.
任务二:根据短文内容,补全句子。
4. The living room is
tidy
and
clean
.
答案: 任务一:1. A 2. C 3. B 任务二:4. tidy; clean / clean; tidy
二、【主题:人与自我——身边的事物与环境】
元元又向菲菲介绍家里的卧室和卫生间。阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
Look, Feifei. This is my bedroom. There is a small bed, a desk and a chair. The bed is white. The desk and the chair are blue. That is my parents' bedroom. It's beautiful and tidy. There is a big bed and a table. The bed is green. And the table is yellow. The bathroom is next to (紧挨着) my parents' bedroom. It's small but clean. My home is really nice.
(
F
) 1. Yuanyuan's bed is green.
(
T
) 2. There is a blue chair in Yuanyuan's bedroom.
(
T
) 3. Yuanyuan's parents' bedroom is tidy.
(
F
) 4. There is a desk in Yuanyuan's parents' bedroom.
(
F
) 5. They have a big and clean bathroom.
答案: 1. F 2. T 3. T 4. F 5. F

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭