第47页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
八、阅读短文,根据短文内容回答下列问题。
Jack is an English boy. He is very helpful. Today is Sunday. He is going to help his mother tidy the room in the morning. In the afternoon he is going to buy some books in the bookstore. Then he'll be back at 6 o'clock. He is going to watch TV at this time.
1. Is Jack an American boy?
2. What is Jack going to do on Sunday morning?
3. What is Jack going to do on Sunday afternoon?
4. When will Jack come back?
5. What is Jack going to do when he comes back?
Jack is an English boy. He is very helpful. Today is Sunday. He is going to help his mother tidy the room in the morning. In the afternoon he is going to buy some books in the bookstore. Then he'll be back at 6 o'clock. He is going to watch TV at this time.
1. Is Jack an American boy?
No, he isn't.
2. What is Jack going to do on Sunday morning?
He is going to help his mother tidy the room.
3. What is Jack going to do on Sunday afternoon?
He is going to buy some books in the bookstore.
4. When will Jack come back?
At 6 o'clock.
5. What is Jack going to do when he comes back?
He is going to watch TV.
答案:
1. No, he isn't. 2. He is going to help his mother tidy the room. 3. He is going to buy some books in the bookstore. 4. At 6 o'clock. 5. He is going to watch TV.
九、看一看,画一画,写一写。
What are you going to do tomorrow morning?


I'm going to
What are you going to do tomorrow afternoon?
What are you going to do tomorrow morning?
I'm going to
climb
mountains
.I'm
going
to
see
a
film
.What are you going to do tomorrow afternoon?
I'm
going
to
read
books
.I'm
going
to
visit
my
grandparents
.
答案:
I'm going to climb mountains.
I'm going to see a film.
I'm going to read books.
I'm going to visit my grandparents.
I'm going to see a film.
I'm going to read books.
I'm going to visit my grandparents.
查看更多完整答案,请扫码查看